Actualitate

Un medic celebru a ramas fara cuvinte. Dupa ce a iesit din cabinet, o pacienta vrea sa se razbune

Publicat: 27 oct. 2014
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Un medic celebru a ramas fara cuvinte. Dupa ce a iesit din cabinet o pacienta vrea sa se razbune
1

@ O pacienta acuza un medic renumit pentru ca nu s-a vindecat @ Dupa ce a intrat de doua ori in cabinet s-a hotarat, sa-i faca o surpriza de proportii @ Medicul a ramas fara replica atunci cand a primit vestea, chiar daca nu e prima data cand trece prin asa ceva

Un medic renumit a fost trecut pe lista neagra a unei paciente. Nu se astepta la aceasta decizie mai ales ca pacienta a solicitat si a doua oara serviciile lui. Doctorul Adrian Vasilca, medic primar dermato-venerolog, este chemat in instanta de o pacienta care vrea despagubiri morale. Acesta este cunoscut de persoane din mai multe judete ale tarii datorita faptului ca are o colaborare stransa cu „clarvazatoarea” Valentina, bioenergetician.

Elena Leonte este pacienta care vrea o suma de bani de la medicul iesean. Chiar daca procesul este abia la inceput, doctorul este optimist si isi sustine nevinovatia. Acesta isi desfasoara activitatea pe strada Oancea nr. 24, la parterul unui bloc. Clinica Medisan nu se afla in contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Iasi (CJAS), motiv pentru care pacientii stiu ca serviciile medicale se ofera doar contra cost.

„Este revoltata ca nu s-a vindecat”

„Credeti-ma ca daca ma intalnesc pe strada cu aceasta femeie nici macar nu as recunoaste-o. Nu am avut niciun conflict cu nimeni si nu stiu motivul real pentru care s-a ajuns in instanta. A fost pacienta mea, chiar de doua ori. Atunci cand nu esti multumit de un medic, nu soliciti din nou serviciile acestuia. Prima data a venit la cabinet, iar apoi s-a prezentat cu o trimitere, desi stiam ca nu e nici macar asigurata. Noi nu suntem in contract cu Casa de Asigurari si nu facem decontari. Este adevarat ca avem tarife pentru consultatie si orice alt serviciu medical. Aceasta pacienta este revoltata de faptul ca nu s-a vindecat, desi afectiunea pe care o are nu se vindeca.

Pentru ca respect confidentialitatea datelor pacientului, nu pot spune diagnosticul. Tind sa cred ca are si probleme psihice, dar aceasta situatie se va rezolva in instanta. Mi-a facut reclamatie si pe la Colegiul Medicilor, dar de aici am obtinut un verdict favorabil si nu am motive de ingrijorare. Probabil doreste bani, desi in cabinet la mine nu a cheltuit sume uriase”, a precizat dr. Adrian Vasilca. Numele medicului iesean nu se afla pentru prima data pe buzele unor pacienti revoltati. In urma cu mai multi ani a primit un vot de blam din partea Colegiului Medicilor dupa o reclamatie a unei paciente care a avut contact si cu „clarvazatoarea” Valentina. Aceasta a acuzat faptul ca i-a fost comunicat ca are cancer, o informatie eronata, care ar fi bulversat-o psihic si emotional. Consultatiile la cabinetul Medisan se acorda doar cu programare telefonica, lucru pe care are grija sa-l reaminteasca si asistenta medicala. Cei care locuiesc in blocul de pe strada Oancea, din cartierul Tatarasi, spun ca sunt pacienti mereu la cabinet chiar si din alte judete.

Comentarii
  • Pacientul /a care este nemulțumită, trebuie să revină să se consulte din nou…sau să meargă la alt medic.
    Cei ce vor despăgubiri, sunt cei care vor bani nemunciti…si să nu le spun cum se mai numesc….Dnul dr.nu este genul de om , de medic care să își bată joc de pacient.
    Cei ce vor bani, să fie pedepsiți…
    Un medic de talia dlui…nu trebuie să ajungă să fie defăimat de orice persoană interesată de profit necuvenit.
    Multă sănătate dnului dr…

Adauga un comentariu