National

Accident rutier în Huși. Șoferul beat și fără permis, de o sinceritate nemaiîntâlnită: „Da, am consumat doi litri de bere și 200 de grame de coniac” – FOTO

Publicat: 23 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier în Huși. Șoferul beat și fără permis de o sinceritate nemaiîntâlnită Da am consumat doi litri de bere și 200 de grame de coniac - FOTO
Accident rutier în municipiul Huși

În seara zilei de marți, 22 noiembrie 2022, pe strada Alexandru Giugaru din municipiul Huși, județul Vaslui, a fost produs un eveniment rutier fără victime, dar cu pagube materiale însemnate. Un şofer al unui autoturism marca VW Golf a acroșat două autoturisme parcate.

După apelul la numărul unic de urgență 112, la faţa locului s-a deplasat un echipaj al poliției. Șoferul vinovat de producerea evenimentului rutier a fost întrebat de polițiști dacă a consumat alcool, iar acesta a dat dovadă de o sinceritate ieșită din comun.

”Da, am consumat doi litri de bere și 200 de grame de coniac”, a afirmat şoferul.

Tot acesta le-a mărturisit organelor de anchetă că nu are permis de conducere, fiindu-i suspendat acest drept după de a fost depistat într-o altă zi la volan sub influența băuturilor alcoolice.

La faţa locului și-a făcut apariția și un echipaj al poliției rutiere care l-a testat alcoolscopic pe șofer, rezultatul fiind 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la Spitalul Municipal “Dimitrie Castroian” Huşi pentru a-i fi recoltate probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

De menționat este faptul că acesta lucra ca și şofer de distribuție pentru o societate din municipiu însă nu a anunțat pe nimeni că i-a fost suspendat permisul, potrivit bzv.ro.

Adauga un comentariu