Local

Accident rutier în Tudor Vladimirescu. Trei autoturisme au intrat în coliziune – EXCLUSIV, FOTO

Publicat: 08 mart. 2021
Accident rutier în Tudor Vladimirescu

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI se pare că evenimentul rutier a avut loc pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, în zona hypermarketului Kaufland.

Trei autoturisme au intrat în coliziune. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale minore.

Accidentul rutier s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. Conducătorul autoturismului marca Dacia Logan nu s-a asigurat în momentul ieșirii din parcarea hypermarketului Kaufland, nu a acordat prioritate de trecere autovehicului BMW și a intrat în coliziune cu acesta. Autoturismul BMW a ricoșat în autovehiculul Renault.

Conducătorii autoturismelor au recurs la constatarea amiabilă a accidentului.

 

Comentarii
  • Soferul puli mele HAHAHAH, te-a fatat mata’ in BEBEM , orice masina indiferent de motoare poate circula in Romania cretinule , doar soferii sunt uni idioti sau prosti dupa cum gindesc si conduc.

  • Prostan cu logan. Asa sunt toti. Tarani care habar n-au ce e aia legislatie si circula ca la ma sa pe ulita =))))) plus ca uite ce cotoarba are. O luat aia itp-u cu spaga mai mult ca sigur

  • Ce faceti mai soferii pulii mele, nu sunteti in stare sa va stapaniti aia 60 de cai de pe jegu ala de motor de 1.4?

  • Practic loganul nu avea prioritate, insa nici soferul BMW ului nu trebuia sa fie pe banda de tramvai. Macar putea sa aiba conduita preventiva activata si sa isi imagineze ca cineva s ar putea să „apara” in calea lui.

  • Daca bmwu avea viteza ala cu logan nu mai traia azi 🤣🤣🤣 chiar imi pare rau ca nu avea. Trebuia sa i futa un sut de sa i sara capu. Mai mult ca sigur ala din logan era comentator din asta pe bzi. La ce tanc e bmwu daca avea peste 70 la ora il face cacat pe ala din putregaiu ala de logan

  • Bai HAHAHAh cit de prost poti fi sa te bucuri de mortea unui om, cretinule.Ala poate fi tatal, sau fratele sau pritenul tau idiotule retardat.Vezi s a nu patesti tu ceva si sa plinga mata’ dupa tine,ca mai bine facea un kkt decit un avorton ca tine.

Adauga un comentariu