Scena artistica din Romania

Adela Popescu a avut o relație de trei ani cu Marius Kalmar. De ce s-au despărțit cei doi

Publicat: 03 dec. 2021
Adela Popescu si Marius Kalmar
Adela Popescu si Marius Kalmar au fost impreuna timp de trei ani de zile

Adela Popescu a avut o relație de trei ani cu potentul om de afaceri Marius Kalmar. Acesta a fost al doilea iubit oficial al blondinei după relația pe care a avut-o cu Dan Bordeianu. Multă lume a crezut că prezentatoarea tv va ajunge în fața altarului cu afaceristul din București.

Spre surprinderea tuturor, cei doi au ajuns să meargă pe drumuri separate după trei ani de relație.

Adela Popescu era pe final de relație cu Marius Kalmar când s-a cunoscut cu Radu Vâlcan

Radu Vâlcan juca alături de Adela Popescu  în telenovela „Iubire și Onoare”, în care actorul și-a dat seama că blondina este aleasa lui. Practic, relația Adelei s-a destrămat când actrița l-a cunoscut pe actualul ei soț.

„Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii.

Că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală. Că mă revigorez în preajma ei. La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu.

(…) Sărutul acela «furat» pe holurile de la Buftea, când ne-am întâlnit în drum spre repetiții, eram doar noi doi, o mâncam din priviri, înnebuneam când apărea, mă fâstâceam când o vedeam și mă încurcam în replici când ne uitam unul la celălalt? Da, ai dreptate, așa a fost!”, povestește Radu Vâlcan pentru VIVA.ro.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au trei copii minunați

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt două dintre cele mai îndrăgite vedete TV și formează un cuplu deosebit de frumos. Și totuși, Adela devenise remarcată de public din anul 2004, grație relației cu Dan Bordeianu. Însă povestea lor s-a stins după câțiva ani, Adela avea să-l cunoască pe Radu Vâlcan – alesul inimii ei.

Cei doi s-au cunoscut la filmările serialului „Iubire și onoare” și au o relație din 2010. Cu toate acestea, Adela și Radu s-au căsătorit abia în 2015, iar un an mai târziu venea pe lume primul lor băiat.

În 2021, la mijlocul verii, Adela și Radu Vâlcan deveneau părinți pentru a treia oară. Pe 11 iulie, frumoasa prezentatoare TV a adus pe lume un copil perfect sănătos, pe care l-au întâmpinat cu brațele deschise.

Astfel, Adrian a devenit cel de-al treilea copil al cuplului care mai are doi băieți. Ceilalți doi copii ai lui Radu Vâlcan și Adela Popescu sunt Alexandru, în vârstă de 5 ani, și Andrei, care are 3 ani.

În cazul lor, meseria de părinte poate părea destul de grea, însă Adela și Radu nu se plând de nimic. Și aceasta deoarece, cu dedicare, implicare și iubire, obstacolele sunt înfruntate și depășite cu succes. Recent, soția lui Radu Vâlcan a dezvăluit cum reușește să îmbine cariera de prezentatoare TV cu meseria de mamă.

„Nu există un secret, e o bună organizare. Și când spun asta mă gândesc și la oamenii pe care-i delegi pentru lucrurile pe care nu e neapărat necesar să le faci tu”, spune Adela Popescu.

Adauga un comentariu