Cancan

Adela Popescu, despre al patrulea copil. Radu Vâlcan și-ar fi dorit o fetiță

Publicat: 05 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adela Popescu despre al patrulea copil. Radu Vâlcan și-ar fi dorit o fetiță
Faptul că filma aproape non-stop a făcut-o pe Adela Popescu să clacheze la un moment dat, la început de carieră

Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinții unui minunat copil în urmă cu câteva luni și trăiesc acum o frumoasă perioadă din viața lor. Cei doi formează un cuplu de zece ani, dar și-au unit destinele abia în 2015, cu un an înainte de nașterea primului copil. Cu toate că ar fi vrut să aibă și o fetiță, Adela și Radu se vro opri la cei trei copii pe care îi au.

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea showbiz-ului românesc. În urmă cu câteva luni, familia lor s-a mărit cu încă un membru, iar acum au trei copii, cu toții băieți. Nu este niciun secret faptul că la a treia sarcină și-au dorit mult o fetiță. În special Radu Vâlcan a fost cel care a sperat că cel de-al treilea bebeluș va fi o fetiță. Când a aflat sexul copilului, Radu i-a spus Adelei că este clar că vor avea patru copii, asta însemnând că vor să mai încerce în ideea că al patrulea nou născut va fi o fetiță.

Adela Popescu mai face un copil?

După cum aminteam, pe când Adela Popescu era însărcinată a treia oară, vedeta spunea că probabil va trebui să facă un al patrulea copil pentru a avea și o fetiță, așa cum își dorea Radu Vâlcan. Întrebată dacă a rămas de aceeași părere, Adela Popescu, care are trei băieței acasă, a răspuns clar și răspicat că NU. Așadar, prezentatoarea TV a spus că nu își mai dorește să devină mamă și că i se pare că formula actuala este perfectă pentru familia lor. În urmă cu trei luni, prezentatoare tv a născut un băiețel de care este foarte mândră, pentru că este un copil tare cuminte.

„S-a încheiat, de tot, gata”, a spus Adela Popescu când a fost întrebată dacă ar mai vrea să aibă copii.

Întrebarea a fost pertinentă în contextul în care tot Adela a povestit cât de dezamăgit a fost Radu Vâlcan când a aflat că și a treia sarcină este tot băiețel. Se pare că actorul și-a dorit mult o fetiță, dar s-a bucurat enorm când i s-a născut cel de-al treilea prunc și i-a trecut dezamăgirea.

Adela și Radu așteaptă să le mai crească băieții

La un moment dat, Adela Popescu a povestit că și tatăl ei a sunat-o și i-a spus că ar fi cazul să se oprească, nu de alta, dar să apuce și ea și Radu să-și trăiască tinerețea. Adela s-a amuzat tare la auzul sfatului venit din partea tatălui ei, și a spus glumind că se gândește să mai facă o pereche de gemeni băieți.

Adela a spus că așteaptă cu nerăbdare etapa în care cei trei copii vor fi independenți, în sensul în care nu va mai fi nevoie să fie atentă la ei să nu cadă/să nu se lovească, și abia atunci vor pleca în călătorii minunate în familie.

Radu Vâlcan a fost invitat în emisiunea soției

De curând, Radu Vâlcan, care a rupt colaborarea cu Antena 1, a fost invitat în emisiunea pe care o prezintă soția sa. Radu și Adela au glumit pe seama faptului că, în ultimii cinci ani, Adela a fost mai mereu însărcinată. Ea l-a întrebat în direct pe soțul ei dacă o lasă însărcinată pentru că îi place cum arată cu forme, iar Radu a confirmat râzând.

În altă ordine de idei, Radu Vâlcan a constituit una din surprizele emisiunii Masked Singer, vedeta TV participând costumat în șarpe. Interpretarea pe scena emisiunii a fost foarte apreciată de public dar și de juriu, cu toții fiind uimiți de cine se ascundea sub inedita costumație.

Adauga un comentariu