Cancan

Armin Nicoară, asaltat de femei la concerte: „Toate gagicile săreau pe mine”

Publicat: 01 sept. 2021
Armin Nicoară se laudă că mereu a avut lipici la femei

Armin Nicoară și Claudia Puican formează unul dintre cele mai comentate cupluri din showbizul autohton. Mărturisirile artistului despre evenimentele din viața lor trezesc reacții care mai de care în mediul online, iar recent Armin a făcut câteva declarații neașteptate despre relația cu fanele lui.

După ce a încercat să-și convingă partenera să-l lase la petrecerea burlacilor, pe care se gândește să o țină pe un yacht, cu „acces all inclusive la femei”, Armin Nicoară a povestit cum fanele îl asaltează la concerte.

„Cornel a găsit o croazieră cu acces all inclusive la femei. O să-ți arăt și pe internet: femei, băutură și dans. Asta e interesant, gândește-te. Noi, băieți, peste 50 de femei, în Columbia. Asta e așa, pentru noi. Noi acum am cerut voie. Tu trebuie să mă lași, suntem la început de drum și trebuie să plecăm cu dreptul”, a încercat Armin să-și convingă logodnica.

Claudia Puican i-a spus că are nevoie de timp de gândire, lucru pe care partenerul lui l-a apreciat. „Vezi ce soție bună am? Măcar nu zice de față cu bărbații că nu am voie”, a spus Armin Nicoară. Totodată, el și-a adus aminte de o petrecere la care a fost asaltat de femei, conform spuselor lui.

„Toate gagicile pe mine, nu am mai putut. Deci nu puteam, la un moment dat, du-te-n stânga, du-te-n dreapta. Nu aveam ce face, toate gagicile săreau pe mine. Înainte îmi doream să vină la mine că eu sunt mai emotiv și așa. Dar acum, mamă, când a venit una: «Ce vrei să-ți fac?» Îți dai seama, în capul meu, ce se derula. Am trecut cu bine, am trecut ispita, eroic am rezistat. Cu puterea divinității am ajuns să înving puterea răului. Acolo a fost o ispită. Gândește-te, gagicile erau cu sânii pe afară, s-au aruncat în piscină, fuste scurte”, a povestit artistul în cadrul emisiunii sale de la Antena Stars.

Adauga un comentariu