Prima pagină » Titlurile zilei » Candidatul la Primăria Rediu face legea prin localitate! A intrat abuziv cu utilajele pe un teren: „Omul nu e sănătos la cap, e bolnav psihic” – FOTO

Candidatul la Primăria Rediu face legea prin localitate! A intrat abuziv cu utilajele pe un teren: „Omul nu e sănătos la cap, e bolnav psihic” – FOTO

13 mai 2024, 02:00, 18 ,
Alexandra MAISNER, în Titlurile zilei

Candidatul PSD la Primăria Rediu face legea prin localitate. Acesta a intrat în mod abuziv pe terenul unui consătean și i-a distrus gardul

Elvis Mocanu este acuzat de Romeo Vieru că a intrat cu utilajele pe terenul său și i-a distrus gardul. Mai mult decât atât, consăteanul susține faptul că PSD-istul face legea prin comună.

Candidatul PSD la Primăria Rediu face legea prin localitate. Romeo Vieru s-a trezit cu gardul distrus

Romeo Vieru susține faptul că Elvis Mocanu (PSD) a intrat abuziv cu utilajele pe terenul său, a dat cu ierbicide și a arat fără permisiunea sa. Mai mult decât atât, păgubitul spune că oamenii lui Elvis Mocanu i-au distrus gardul.

„Ăștia sunt sub orice critică. Nu e doar problema mea, aș putea să vă duc la zeci de fermieri din zonă, la oameni. Elvis Mocanu spune că are niște angajați pe care îi trimite, niște copiii de ăștia care nu știu de unde îi aduce și pe unde îi pune. Prima dată, a dat cu ierbicid pe o suprafață de teren, pe niște lucernă pe terenul meu. Ca să nu văd eu că au dat cu ierbicid, au arat ei lucerna de pe tarlaua mea. L-am sunat și l-am întrebat de ce a intrat pe terenul meu și a arat. A spus că nu știe, că el nu a fost acolo. Ăștia sunt oamenii. Mi-a distrus și gardul, îmi tot spune că o să trimită să îl facă. Eu am fost în comisia de fond funciar până acum câteva luni, la noi în comună, suntem în anul 2024 și nu avem un metru pătrat de teren.

Deci toate rezervele Primăriei Rediu le țin mai mulți fermieri, în frunte cu Elvis Mocanu. Nu poate face nimeni contract pentru un metru pătrat de pământ cu primăria. Niște escroci fac profit pe sărăcia oamenilor din comună, așa au făcut și așa fac în continuare. Sunt toți mână în mână. Elvis Mocanu e fost securist, a lucrat la penitenciar și el spune la oameni că a fost contabil. Este agresiv. Dacă s-ar face niște controale, ar ieși toate hoțiile la suprafață, că hoțiile rămân pe pământ, doar oamenii se duc în pământ. Elvis Mocanu a arat tot ce înseamnă izlaz, el, care a fost în comisia de agricultură, trebuia să apere interesele comunei și el a arat tot izlazul. Au pus lupul paznic la oi. Oamenii din comună nu beneficiază de nimic, totul e o escrocherie. Dacă ești mai vocal și vrei să dai totul pe față, se apucă să îți facă dosare”, a spus Romeo Vieru.

Elvis Mocanu neagă toate acuzațiile: „Treburile sunt mai complicate decât par, aruncă cu noroi în mine pentru că stau foarte bine în sondaje”

Contactat de reporterii BZI, Elvis Mocanu a transmis faptul că nu a intrat sub nicio formă pe terenul lui Romeo Vieru. La mijloc ar fi vorba de o răzbunare.

„Pe care teren am intrat eu abuziv? El a intrat abuziv pe terenul nostru și pășunează, de peste 3 ani de zile, circa 4-5 hectare de pășune pe care noi le avem și în arendă și în proprietate. Gardul nu a fost stricat, a fost agățat din greșeală de un mecanizator, probabil. Eu nu știu cine a stricat gardul, ori mecanizatorul, ori Romeo Vieru a făcut intenționat ca să ne denigreze.

Domnul a fost membru în comisia de fond funciar la Rediu, iar la un moment dat s-a discutat o chestie de incompatibilitate, deoarece el era alături de socrul lui și a fost o chestie de incompatibilitate. A fost purtată o discuție în sensul ăsta și cumva noi doar ne-am exprimat poziția să rămână doar unul. Din momentul acela, au început o grămadă de discuții, că noi nu vrem să îi validăm poziția, deși a fost doar o discuție de principiu, fără vot. Din această cauză și din alte cauze, îmi caută nod în papură pe toate căile. El are de redobândit niște terenuri, i s-a făcut abuziv o fișă de punere în posesie a unui teren de 5 hectare, pe platoul Tăutești, în tarlaua 22. El deține abuziv o suprafață de 20 de hectare.

El știe că eu cunosc aceste lucruri, el încearcă să ne intimideze la nesfârșit. El, unde are lucerna, nu are niciun act de proprietate. Omul este un soi de instigator și abuzator zonal. Nu face decât să amenințe pe toată lumea că el e Vieru și nimeni nu îi poate face nimic. Omul, din punctul meu de vedere, nu e sănătos la cap, e bolnav psihic, are o problemă și trebuie luate măsuri legale pentru că ieri am fost noi, mâine poate fi oricine. Nu am intrat abuziv pe niciun teren, noi lucrăm terenurile noastre”, a spus Elvis Mocanu.

Elvis Mocanu îl acuză pe Romeo Vieru de agresiune

Mai mult decât atât, Elvis Mocanu a transmis faptul că totul este doar o răzbunare politică, iar Romeo Vieru i-a agresat fratele în urmă cu câteva zile.

„Mi-a agresat fratele, l-a abuzat, l-a tâlhărit. Mi-a transmis să zic «bogdaproste» că nu l-a omorât pe frate-meu. Vă dați seama în ce stare de incertitudine și teamă suntem. Stă liber, trebuie supus expertizelor psihiatrice. Eu am stres cu copiii, cu mașina pentru că nu știu în ce conjunctură mă pot afla. Treburile sunt mai complicate decât par, aruncă cu noroi în mine pentru că stau foarte bine în sondaje. De la o chestie politică și până la agresiuni fizice, părerea mea este că e un mare abuz și trebuie neapărat sancționat acest abuz. Să îmi lovești rudele, membri de familie, este un mare abuz”, a spus Elvis Mocanu.

Contactat de reporterii BZI, Romeo Vieru a transmis faptul că la mijloc este o înscenare.

„El poate să spună ce vrea. Eu am fost la poliție și am dat declarație. Eu am spus adevărul pentru că nu am ce să ascund. Eu nu sunt în nicio campanie electorală și prea multe nu am de câștigat. Elvis Mocanu era în față la IML și făcea o declarație, un video, ca să mă denigreze pe mine și frate-su era pe la crâșmă, prin Rediu. Nu l-am lovit. Ăștia-s niște bețivi ordinari, mă cobor eu la nivelul ăstora? Elvis Mocanu a luat abuziv, în comuna Rediu, izlazele și fânețele. Eu nu m-am gândit că un om poate deveni atât de josnic, să spună așa ceva. Un securist”, a spus Romeo Vieru.

Elvis Mocanu, candidatul PSD la Primăria Rediu, este acuzat că a intrat abuziv pe terenul unui vecin. Acesta susține faptul că politicianul i-a distrus inclusiv gardul.

Comentarii
  • Alexandrescu

    Asa e reteta folosita si la Belcești. Dacă ajungi primar te-ai scos. Motorina cât poti duce terenuri…etc

  • Asta da luptă pentru primărie la Rediu!…mai urmează taxi vs bolt si lista este completă!

  • Vafile, apicultur

    Ăsta ori n-a cotizat la gazetă, ori celălalt a cotizat bine de tot, că prea îl dau ăștia cu war.

  • Vulpoiul Elvis o plesneste bine uaiii

    Multe pamanturi 1000 la numar multe la numar bine maaaa.Pensie mare traieste pe picior mareee bine maaa. Ce sa spun ii trebuie cam 4 ani bine maaa.Cam nasol.Lumea vorbeste in sat de VULPE.La anu si la multi ani bine uaiii.

  • Nu degeaba ii spune Romică Nebunu, după ce a dat cu securea în cap unui om, la câțiva ani acela a murit. Dumnezeu sal ierte! Romică poate te bagă ăștia la răcoare să te mai liniștește

  • Elvis Mocanu merită să ajungă la puşcărie pentru declaraţie mincinoasă!

    Cel mai urât lucru, e că îşi bate soţia de Doamne fereşte!

  • Măi ”I.C.”, dar de unde știi că își bate soția?? Locuiți împreună? Cred că ești prost ……informat.

  • Pretenas cu Chirila de astă poate ara ce teren vrea

  • Elvis de ce esti nesimtit si mincinos. Ai uitat cand te am sunat si ti am zis ca ai semanat floare soarelui pe terenul meu? Mai stii minte ca m ai injurat si ca m ai amenintat? Sa ti fie rusine, nu vei iesi primar!!!

  • Clanul Elvis Paraschiv haidau

    Acest tânăr Grosu a fost lucrat de clanurile mafiote din comună! Clanurile din Rediu s au înțeles cu mafia imobiliară sa l saboteze pe acest băiat fără experiență Grosu . Votanții din Rediu dorm in sărăcie și subdezvoltare in timp ce clanurile se îmbogățesc.

  • Gigolo marele mosier E.M.

    Te stie toata lumea mai bine te muti de unde ai venit,ai furat prea mult nu iti ajunge?Jegosule

  • Atât îi duce capul

    Nu pot jegurile astea penale din familia Vieru să doarmă de grija lui Elvis, își bagă gheara în gât că omul stă bine în sondaje, nu știu ce să mai scornească pentru a-l denigra.

  • Eu sincer nu stiu cine esti si pe ce te bazezi sa-l denigrezi si sa te iei de Elvis , iti dau un sfat dupa ce se termina campania electorală indiferent ca iese sau nu primar dute la farmacie si ia-ti cateva baxuri de vaselina ca sigur te duci pe Doctor Vicol si vei avea nevoi e greu la puscarie mai ales cand te iei de un gabor o fi el pensionar dar antenele raman Bafta la paravan

  • Ameninta fratele lui El is prin bar beau de cand prin sant

  • Angajat topo Maria Maria fata buna

    Clanul Raduc e in combinatie cu Psd rupee terenurile

  • Piscica balta E(r)os

    Catalin Leonte isi vinde masinile, nu are bani de avocat. El crede ca dupa alegeri de duce pe Dr Vicol!!!

  • https://www.facebook.com/IASIDE10
    Iași de 10 – Forța Dreptei propune Meritocratie pentru Iași și pentru comuna Rediu !
    https://www.facebook.com/share/p/kVsq6P9YZN4j6xGh/

  • Vrea actualizarea pug ca sa isi bage terenurile in intravilan

    A luat terenuri de la batrani isi bate joc de comuna fugiti ca va vinde mafia psd .are contracte multe la numar

  • Așa de prosti sunt radenii tot cu Fănică votează

  • Nu are Grosu șanse în această mafie imobiliară din Rediu. Acolo trebuie forță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *