Actualitate

Ce efect au bilele din folie de aluminiu puse in masina de spalat. Metoda este de mare ajutor cand spalati rufele

Publicat: 21 feb. 2020

Ce efect au bilele din folie de aluminiu. Atunci când este vorba despre spălatul hainelor la mașină orice sfat sau truc este binevenit. De câte ori nu ţi s-a întâmplat să vezi pe internet metode ingenioase care să te ajute în casă? Unul dintre cele mai tari trucuri ţi-l prezentam în continuare. Şi este vorba de o metodă ingenioasă prin care hainele vor fi spălate mult mai bine.

Uneori suntem nemulţumiţi de felul în care arata hainele după ce le spălam la maşină. Ba rămân pete de detergent pe ele ori sunt prea boţite încât calcarea lor este un adevărat chin. Dar nu disperaţi! Exista o soluţie pentru aceste probleme supărătoare.

Ce efect au bilele din folie de aluminiu

Aşadar, în cele ce urmează o să vă prezentăm o nouă metodă de spălare a rufelor. Bilele din folie de aluminiusunt foarte eficiente în îndepărtarea petelor de detegent de pe haine. Şi aceasta pentru ca folia de aluminiu intensifica acţiunea detergentului şi are şi efect antistatic.

Cum trebuie să procedați

Rupeţi o bucată de folie de aluminiu şi mototoliti-o până veţi obţine o bilă cât de cât compactă. Puteţi să pregătiţi 2-3 astfel de cocoloaşe deodată. Ele sunt suficiente pentru aproximativ 6 luni. Puneţi bilele de aluminiu în cuva maşinii de spălat, alături de rufele pe care urmează să le spălaţi. Apoi spălaţi-le ca de obicei.

De ce este bine să folosiți bile din folie de aluminiu în mașina de spălat. Dacă spălați rufele astfel veți observa că se electrizează mai puţin. Totodată nu mai rămân pete de detergent pe ele şi se formează mai puţine cocoloaşe. Încercaţi aceasta metodă şi nu veţi regreta!

De asemenea, nu vă recomandăm să închideţi hubloul maşinii de spălat după ce o utilizaţi. Astfel umezeala din cuvă determina dezvoltarea ciupercilor.loading...

Adauga un comentariu