Stiri si curiozitati

Ce nota a luat la BAC fosta iubita a lui Catalin Botezatu

Publicat: 30 iun. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce nota a luat la BAC fosta iubita a lui Catalin Botezatu
3

Suntem in febra examenului maturitatii si, recent, s-a aflat ce nota a luat la BAC fosta iubita a lui Catalin Botezatu. Monica Hill n-a mai putut ascunde informatia si a confirmat ce rezultate a avut, desi, cand a sustinut examenul de bacalaureat a avut foarte multe prezentari de moda.

Ce nota a luat la BAC fosta iubita a lui Catalin Botezatu
Monica Hill a dezvaluit ce medie a obtinut dupa ce s-au afisat rezultatele la BAC in anul in care ea a sustinut examenul maturitatii. Totul s-a petrecut dupa ce fosta iubita a lui Catalin Botezatu si-a provocat fanii sa-i puna- intrebari pe o cunoscuta retea de socializare. La un moment dat, un internaut i-a scris: “Cu cat ai luat BAC-ul? Pupici”. Frumoasa bruneta si-a inceput raspunsul cu o gluma care i-a dus pe multi cu gandul ca ar fi platit pentru examen, iar la final, ea a spus ca a luat bacalaureatul cu o nota destul de mare: peste 9: “Nu mai imi aduc aminte exact… 3.000 € cred :)) Glumesc, 9 si ceva”, a scris Monica Hill intr-o postare facuta pe Insta Story.

Vedeta sexy a mai marturisit ca a sustinut proba scrisa la geografie si nu la logica, asa cum a crezut unul dintre sustinatorii ei. De asemenea, Monica Hill a mai impartasit internautilor ca are o inaltime de: 1,75 m si o greutate de 52 de kilograme

Adauga un comentariu