Stiri si curiozitati

Cum arata acum Nuti, menajera Anamariei Prodan si a lui Laurentiu Reghecampf, la 6 ani de la terminarea filmarilor reality show-ului de la Antena1. N-o mai recunosti

Publicat: 17 iul. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arata acum Nuti menajera Anamariei Prodan si a lui Laurentiu Reghecampf la 6 ani de la terminarea filmarilor reality show-ului de la Antena1. N-o mai recunosti
3

Elena Fulgeanu, sau Nuti, asa cum o stie toata lumea, a devenit vedeta in urma show-ului “Prodanca si Reghe”, de la Antena 1. Femeia era bona lui Bebeto, fiul celor doi, dar unul dintre oamenii de incredere ai impresarei.

Ei bine, la sase ani de la terminarea filmarilor reality show-ului, Nuti lucreaza iar pentru familia Prodan, desi acum nu mai este in lumina reflectoarelor ca in urma cu cativa ani.

La inceputul anului, Anamaria Prodan s-a mutat in Dubai, acolo unde este antrenor sotul ei, Laurentiu Reghecampf. In Abu Dhabi, vedeta are o casa, unde acum sta bona Nuti alaturi de iubitul ei, Victor, dar si Laurentiu Jr. si Luca, cei doi baieti ai cuplului Prodan-Reghecampf.

„Acum stau in Dubai. Avem in Abu Dhabi casa, unde stau Nuti cu Victor, Bebe si Luca. Si un apartament in Dubai… …Reghe antreneaza in Dubai si de aia avem a doua casa acolo. Casa din Abu Dhabi ramane pana in vara, pentru ca am acolo copiii la scoala”, spunea Anamaria Prodan la o emisiune de televiziune.

CINE ESTE IUBITUL CELEBREI NUTI, BONA FAMILIEI REGHECAMPF

Cel care i-a furat inima Elenei Fulgescu se numeste Victor si este soferul sexy-impresarei. Conform unor surse de maxima incredere, iubitul lui Nuti este non-stop cu Anamaria Prodan. Merge cu ea in orice loc din Capitala si nu numai si o asteapta, ca un angajat constiincios, in masina. La fel ca si partenera sa, Victor este platit regeste de sotia lui Laurentiu Reghecampf. Si nu are niciun motiv sa se planga, pentru ca fiica Ionelei Prodan nu se amesteca in niciun fel in viata lui personala.

Nuti a devenit cunoscuta datorita faptului ca lucreaza pentru familia Reghecampf. “Bebeto”, fiul Anamariei Prodan si al lui Laurentiu Reghecampf, este foarte atasat de bona lui. De-a lungul timpului, sexy-impresara a rasplatit- o din plin pe angajata ei fidela, cu haine de firma, bijuterii, vacante in America, dar si cu un salariu bun. In plus, a avansat-o la gradul de asistenta personala.

Adauga un comentariu