Cancan

De la ce a pornit scandalul dintre Steliana Sima și Gheorghe Turda. Cei doi și-au aruncat cuvinte grele

Publicat: 24 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De la ce a pornit scandalul dintre Steliana Sima și Gheorghe Turda. Cei doi și-au aruncat cuvinte grele
Steliana Sima și Gheorghe Turda s-au certat de la bani

Steliana Sima și Gheorghe Turda sunt în conflict. Cei doi interpreți de muzică populară și-au adresat cuvinte grele în spațiul public. De-a lungul timpului, Gheorghe Turda a mai fost implicat în scandaluri și cu alți artiști. Printre aceștia se numără Nicoleta Voicu și, cel mai recent, Constantin Enceanu. În urma relațiilor eșuate, Gheorghe Turda a declarat că nu mai crede în dragoste. Gheorghe Turda a fost căsătorit vreme de mulți ani cu Elisabeta Turda.

Soția sa a fost prim balerină solistă în cadrul Ansamblului Rapsodia. S-a stins din viață în anul 2009, din cauza leucemiei. După decesul Elisabetei, Gheorghe Turda nu s-a mai recăsătorit. La înmormântarea soției sale au luat parte nume sonore din folcorul românesc. Elisabeta a fot înmormântată la Câmpina, deoarece era foarte atașată de proprietatea pe care o avea acolo.

Steliana Sima, scandal monstru cu Gheorghe Turda

Într-o emisiune de televiziune, Steliana Sima i-a adresat cuvinte dure colegului său de breaslă. În urma acestor jigniri, Gheorghe Turda a dezvăluit că știe cum și-a finalizat colega sa de breaslă studiile și cum a ajuns acolo unde e acum, detalii care i-ar ruina cariera dacă ar fi făcute publice, Din dezvăluirile lui Gheorghe Turda, scandalul dintre el și Steliana Sima a pornit de la bani. Cei doi au fost invitați să cânte la o nuntă, în vara anului trecut.

„Între artişti există o lege nescrisă care spune că în clipa în care primeşti un pot, zece la sută din sumă i se datorează celui care ţi-a oferit ocazia de a câştiga acei bani. Aşadar, Steliana ar fi trebuit să facă acest gest, în virtutea relaţiilor profesionale dintre noi. Dar, noroc într-un fel că nunta a fost anulată sau amânată, nu ştiu exact, că eu nici măcar un telefon de mulţumire nu am primit din partea ei”, a precizat artistul popular.

Gheorghe Turda, o persoană conflictuală

Gheorghe Turda are conflicte cu mai multe persoane din sfera publică, printre care se numără și Constantin Enceanu. După ce s-au certat la un eveniment, cei doi interpeți au început să-și arunce cuvinte grele în spațiul public. Gheorghe Turda l-a numit pe Enceanu „patron falit”. Însă, Constantin Enceanu l-a acuzat pe acesta de invidie.

De asemenea, interpretul de muzică populară are anumite probleme și cu Nicoleta Voicu. În trecut, cei doi au avut o relație plină de suișuri și coborâșuri. Din cauza experiențelor neplăcute trăite, Gheorghe Turda a declarat că nu mai crede în dragoste. Totodată, el este de părere că majoritatea femeilor din viața lui au stat cu el doar pentru bani, iar sentimentele lor au fost nesincere. La rândul ei, Nicoleta Voicu susține că s-a îmbolnăvit din cauza stresului cauzat de scandalul cu Gheorghe Turda. Acum, ei sunt dovada vie că de la dragoste la ură nu e decât un pas.

Cum și-a pierdut viața soția lui Gheorghe Turda

Elisabeta Turda a decedat în anul 2009. Aceasta suferea de leucemie din anul 1987. Gheorghe Turda este de părere că soția sa s-a îmbolnăvit în urma unui turneu la Hiroshima, din cauza radiațiilor din acea zonă. În tinerețe, Elisabeta Turda a fost prim-balerină solistă în Ansamblul Rapsodia. Din cauza bolii, s-a retras din activitate în anii ’90. Soția lui Gheorghe Turda și-a petrecut ultimele zile de viață la secția de Terapie Intensivă. La înmormântare au fost prezente nume sonore din showbiz-ul românesc, printre care și Elena Merișoreanu sau Irina Loghin. De la decesul soției, Gheorghe Turda nu s-a mai recăsătorit. Deși a mai fost implicat în relații cu alte femei celebre, acesta îi duce și astăzi dorul soției sale. Așadar, conflictul cu Steliana Sima nu este primul scandal în care Gheorghe Turda este implicat.

Adauga un comentariu