Cancan ultimă oră

Doctorii spun: bea zeamă de varză timp de 7 zile. Uite care sunt motivele

Publicat: 10 dec. 2019

Zeamă de varză are proprietăţi medicale care nu trebuie minimizate. Ea conţine electroliţi de care organismul are nevoie, iar probioticele din componenţa ei sunt esenţiale pentru o sănătate de fier. Aşadar, zeamă de varză are multiple beneficii pentru sănătate, cum ar fi:

Alina arsurile de stomac. Zeamă de varză poate fi extrem de eficienta în calmarea arsurilor gastrice. Vindecă arsurile de pe piele, hidratând ţesuturile în acelaşi timp. Consumul regulat reduce nivelul de zahăr din sânge, fiind prielnic diabeticilor.

Poate elimina complet constipaţia. Reglează metabolismul şi ajuta în procesul de scădere în greutate. Acţionând ca un detoxifiant natural, zeamă de varză te va ajuta să scapi de kilogramele în plus Te scapă de gastrita: Înainte să bei paharul de zeamă de varză, încălzeşte-l puţin.

La finalul unei cure de şapte zile te vei simţi mult mai bine! Cu toţi am auzit celebra vorba că cea mai cruntă beţie trece ca prin minune cu ajutorul unei căni de zeamă de varză murată. Dar numai asta să fie oare principalul scop al lichidului acesta acrişor?

Moarea de varză, cum mai este cunoscută zeama lăsată de varză murată, este excelentă pentru eliminarea toxinelor şi contribuie în acelaşi timp la vitaminizarea întregului organism, datorită faptului că în acest lichid “băltesc” mare parte din vitaminele şi antioxidanţii prezenţi în varza proaspătă, dar şi alte substanţe benefice precum sărurile minerale, fermenţii şi enzimele.

Ca să scurtăm chinul curiozităţii, iată cele mai importante 3 beneficii aduse de zeamă de varză:
te scapă de mahmureală – o cană de zeamă de varză luată a doua zi după petrecerea de pomină ce a avut loc cu o zi înainte face minuni.

Adio, dureri de cap şi senzaţie de vomă! previne constipaţia şi uşurează tranzitul intestinal – poţi să ţii o cură de 7 zile, a câte o cană cu zeamă de varză în fiecare dimineaţă, şi vei observa că stomacul tău nu va mai face revoluţie iar tu te vei simţi mai uşoară şi mai energică.

pansament pentru inima – zeamă de varză este indicată în special acelor persoane care suferă de tensiune scăzută şi care au nevoie de un mic “şut” pentru că circulaţia sângelui să fie din nou în parametrii normali.loading...

Adauga un comentariu