Cancan ultimă oră

Gabriela Cristea a dezvăluit de ce nu a mers la înmormântarea mamei sale

Publicat: 30 iul. 2020
Gabriela Cristea a dezvăluit de ce nu a mers la înmormântarea mamei sale

Gabriela Cristea este o femeie mereu zâmbitoare, care își iubește familia. Aceasta, împreună cu soțul său, Tavi Clonda, are două fetițe superbe. Vedeta poate spune că și-a găsit fericirea în sfârșit, deși poartă în suflet o durere groaznică. Gabriela a fost criticată o lungă perioadă de timp pentru că nu a participat la înmormântarea mamei sale.

Cunoscuta prezentatoare TV pare să aibă dificultăți de comunicare și cu tatăl său. Bărbatul în vârstă își dorește să își vadă nepoatele, deși Gabriela nu este de acord.

Gabriela nu poate explica în cuvinte sentimentele față de mama sa

Deși a refuzat să îi fie alături pe ultimul drum, Gabriela Cristea a mărturisit într-un interviu la Acces Direct că dorește să păstreze în intimitate sentimentele sale. Aceasta și-ar fi luat totuși adio de la cea care i-a dat viață.

A fost o presiune foarte mare pentru mine. E greu de explicat în cuvinte ce am avut eu, ce am simțit eu, iar legătura dintre mine și respectul pe care i-l port și lucrurile pe care le fac acum când nu mai este nu o să le povestesc. Mi se par prea intime.

Judecând după spusele Gabrielei, aceasta nu ar fi avut o relație tocmai apropiată cu mama sa. De aceea, prezentatoarea TV își dorește ca relația sa cu cele două fiice, pe care le are cu Tavi, să fie una specială și frumoasă.

Eu o sa vreau să am o relație mult mai apropiată cu fiica mea. Am simțit nevoia de multe lucruri.

Deocamdată vedeta se bucură de o viață frumoasă în sânul familiei sale și nu ezită să arate lumii întregi cât este de fericită alături de Tavi și micuțele lor.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai iubite prezentatoare tv din România, care de-a lungul timpului s-a luptat de mai multe ori cu kilogramele în plus și a reușit să aibă o siluetă de vis. După ultima naștere prezentatoarea a avut iar de furcă cu un numpr mare de kilgorame, însă se pare că și de această dată ea a reușit să își recâștige frumoasa siluetă. În curând o veți putea vedea din nou pe micile ecrane, cu un trup ca tras prin inel.

Gabriela Cristea a slăbit spectaculos! Cu ce dietă a scăpat de kilogramele în plus

Se pare că izolarea i-a prins bine vedeei, care a avut șansa să slăbească din nou și să ajungă la forma dorită. Ea a impresionat pe toată lumea cu ultima fotografie postată pe rețelele de socializare. Fanii au rămas fără cuvinte când au văzut cât de mult a slăbit și ce bine arată. Se pare că ea ține o dietă foarte strictă, bazată doar pe alimentele care îi plac, dar care sunt sănătoase.

Deși susține că mai vrea să slăbească și nu arată așa cum își dorește, ultima fotografie postată de rețelele de socializare a încântat pe toată lumea. ”Astăzi m-am îmbrăcat în galben ca să îi arăt soarelui cât de mult îmi doresc mângâierea razelor sale. Bună dimineața”, a scris Gabriela alături de poza în care apare într-o rochiță scurtă, foarte elegantă.

Recent ea a vorbit despre întoarcerea la tv și a dezvăluit că o așteaptă un proiect de mare amploare, cel mai probabil în toamnă. Nu a vrut să dea detalii despre postul de televiziune la care va putea fi văzută, nici despre natura emisiunii pe care ar putea să o prezinte.

„Deocamdată nimeni nu poate să îți facă o ofertă concretă acum, abia au început discuțiile, pentru că încă nu se știe sub ce formă se vor relua proiectele. Eu îmi doresc un proiect mare, cu persoane care să stea în sală, cu public, și e destul de complicat. Oamenii sunt dispuși să lucreze cu mine, am primit invitații la discuții, dar asta nu înseamnă că se concretizează ceva și oricum dacă îți spune cineva că se concretizează ceva, nu e realist.

Sunt puține proiecte care merg în momentul ăsta. Legat de revenire, cred că în septembrie. În ceea ce privește dorul, da, îmi este dor să muncesc, îmi este dor să fac și altceva în afară să mă ocup de casă și de grădinărit și trebuie să recunosc că îmi doresc ca, o dată la câteva zile, să ies și să mai fac și altceva decât să stau în casă“, a mărturisit Gabriela Cristea.

Adauga un comentariu