Local

Iată cum cenzurează, Facebook, familia tradițională! Postare despre marșul PRO VIAȚĂ semnalată ca fiind ”Conținut explicit și violent” – FOTO

Publicat: 04 apr. 2024
_____ Vizualizări 13 Comentarii
Iată cum cenzurează Facebook familia tradițională Postare despre marșul PRO VIAȚĂ semnalată ca fiind Conținut explicit și violent - FOTO
Facebook cenzurează familia tradițională și marșurile anti-avort

Rețeaua de socializare Facebook deținută de compania Meta pare că merge din ce în ce mai prost și se implică, atât în politică cât și în susținerea puternică a LGBTQ+. În contextul în care libertatea de exprimare nu ar trebui să fie suprimată sub nicio formă.

Românii trebuie să înțeleagă că ăsta este viitorul sumbru la care vor fi supuși dacă partide neomarxiste precum USR vor obține scoruri care să conteze.

Facebook cenzurează familia tradițională pe motiv că e conținut explicit și violent

Un marș al Asociației PRO VIAȚĂ în care se susține familia tradițională și se militează împotriva avortului i-a făcut pe cei de la Facebook să-l cenzureze pentru că ar prezenta conținut explicit și violent. Asta în contextul în care pe rețeaua de socializare se regăsesc postări care i-ar șoca și pe cei mai rezistenți utilizări și care incă nu sunt semnalate în niciun fel:

” LIDER pentru VIAȚĂ!
Astăzi și în toată lună martie au fost peste tot în țară manifestări dedicate vieții. Printre participanți, în calitate de cetățeni și susținători vechi ai politicilor pro viață, s-au numărat și Ionuț-Bogdan Cărăușu vicepreşedinte LIDER și Aureliu Surulescu preşedintele LIDER precum și alți susținători şi simpatizanți.
Suntem și vom fi un proiect PRO VIAȚĂ!
Felicitări organizatorilor! ” se arată în textul postării care a fost cenzurată de Facebook.

Postarea în sine nu conține nimic deranjant pentru oamenii de rând. Vorbim despre câteva bannere care susțin dreptul copiilor de a se naște și a ajunge oameni, bannere pe care scrie ”IUBIRE=VIAȚĂ”.

Postările LGBTQ+ nu deranjează

La polul opus stau postările LGBTQ+ în special cele de la cunoscutele parade în care diverse persoane au un comportament și o vestimentație jignitoare pentru restul lumii.

Postările nu numai că nu îi deranjează pe cei de la META dar li se acordă și un impact mult mai mare decât restul postărilor. Asta în condițiile în care toți ar trebui să fim egali, iar rețeaua de socializare ar trebui să fie neutră atât din punct de vedere politic cât și social.

 

 

 

 

 

 

Facebook nu are nimic împotriva unor astfel de postări care nu sunt deloc decente

Vreți politici LGBTQ+? Votați USR

În România încă nu sunt implementate la nivel larg astfel de politici, dar dacă USR o să obțină un scor care să conteze, acestea vor deveni realitate. Românii se vor trezi cu unele legi pe care nu vom mai avea dreptul să le refuzăm! Vom avea eliminate sintagmele mamă și tată și vor fi înlocuite cu părinte 1 și părinte 2, vom avea băi mixte în școli, vom avea camere de masturbare, drogurile vor fi legale etc.

Dacă considerați că acestea sunt aberații, vă invităm să vă uitați la statele în care astfel de curente neomarxiste au câștigat și o să vă convingeți. În Franța, de exemplu, un judecător a hotărât să achite un bărbat care a violat o fetiță de 11 ani pe motiv că minora nu s-a opus! În Marea Britanie au fost eliminate, în unele școli, băile separate. În USA, San Francisco a fost dezincriminat furtul de până la 1000 de dolari, iar în Canada au fost legalizate drogurile precum heroină și metamfetamina.

Românii trebuie ca în 2024 trebuie să voteze împotriva acestor specimene și să aleagă suverani în funcții publice, să aleagă patrioți care vor să facă din România o forță în cadrul Uniunii Europene și NATO.

 

VĂ LĂSĂM IN GALERIA FOTO POZELE CARE AU FOST MARCATE, INIȚIAL, CA ȘI CONȚINUT EXPLICIT ȘI VIOLENT DE CĂTRE FACEBOOK

Comentarii
  • Pai la ce sa te astepti de la Facebook? Eu am renuntat la el de cativa ani, tocmai din cauza asta. Nici nu vreau sa mai aud de facebook.

  • Dupa mine , faca fiecare ce vrea . Nu ma interesesza. O singura interdictie ptr cuplurile lgtb. Adoptia de copii. Vor progenituri , sa se descurce.

  • @Anonim, aprilie 4, 2024 la 12:24 pm

    Delirul LGBT merge mult mai departe decat crezi tu. De pilda, asa-zisul principiu al reprezentarii zice ca oriunde trebuie sa fie reprezentati si legebitistii. In ce proportie si cine o stabileste? Mister!
    Dar hai sa-i dam cuvantul lui Andrei Serban, care a relatat cum si-a dat demisia din functia de profesor de la Columbia University:

    “Am fost chemati noi, profesorii de la Scoala de Actorie, in care eu eram seful Scolii de Actorie, si ni s-a spus ca trebuie sa facem o comisie in care sa angajam un profesor nou, pentru ca cineva se pensionase, si ramanea un loc liber.
    Eram cinci – sase profesori. Ne-a spus decaneasa Scolii de Arta ca suntem prea multi profesori albi, prea multi profesori barbati heterosexuali si este de dorit sa luam un nou cadru didactic, de preferinta o femeie de culoare, care, daca este gay, este foarte bine, iar, daca este un barbat, de preferinta sa fie portorican sau de culoare.
    “Sigur nu poate fi cineva cum esti tu, Andrei”, mi s-a spus, “care esti un barbat care a fost casatorit, care esti heterosexual si care ai copii”.
    “Si-atunci am intrebat: daca din toti candidatii se intampla ca acela care este de departe cel mai pregatit sa-I instruiasca pe acesti studenti care cheltuie o groaza de bani sa vina sa invete, este un alb, cu familie, este casatorit? Si mi s-a raspuns: “Nu. Nu-l puteti lua pe acest om”.

    Era o discutie de principiu, nu aveam pe nimeni pregatit pentru acest post. Dupa care s-a adeverit ca cineva care era foarte, foarte bun, nu a fost luat si a fost luat altcineva, care era o persoana gay, de culoare.

  • Anonim, aprilie 4, 2024 la 12:24 pm

    Si Andrei Serban continua:

    “Iar a doua intamplare a fost in momentul in care aveam admitere pentru studenti, unde veneau tineri din toata lumea, nu doar din California si nu doar din America erau cam zece pe loc.
    Intr-o auditie vine un transsexual, un baiat care a decis sa devina fata. Il intreb ce-a pregatit si-mi raspunde ca a pregatit monologul Julietei. Julieta este o fata de 14 ani, puritatea intruchipata, era imposibil pentru mine sa cred ca acest baiat care a devenit fata acum trei ani poate fi Julieta.
    Putea sa incerce alte roluri. Si l-am intrebat: “Altceva nu ai decat Julieta?” si-a zis “Nu. Va deranjeaza?” Imediat a simtit ca am indoieli. I-am raspuns: “Nu ma deranjeaza, dar nu stiu cum as putea crede ca tu esti Julieta”.

    A spus monologul si, dupa ce a iesit, restul comisiei care era langa mine a inceput sa ma blameze ca de ce nu pot eu sa cred ca el poate fi Julieta.

    “Pentru ca nu pot sa cred”, le-am raspuns eu, “nu pot sa cred ca el poate juca Julieta si nu pot sa cred ca, daca el vine student la Columbia, eu voi putea sa lucrez cu acest baiat care a devenit fata de trei ani de zile si sa-l invat sa fie Julieta. Nu pot, as fi necinstit fata de mine insumi, daca fac asta. Mi-am oferit demisia si-am plecat”

    Cam asta ne asteapta daca nu le punem frana acum. Nu va mai conta nici valoarea si nici competenta la locul de munca. Pe primul loc va fi ideologia LGBT.

  • În Londra sunt reclame mari pe stradă cu ,”Susțineți LGbt”în școli “ sau în reclame cu vânzări apartamente nu mai apare o glfamilie normală cu copii ci apar doi bărbați fericiți sau în reclame cu concedii la fel nu vezi familii normale ci două lesbi sau la fel 2 bărbați care se îmbrățișează .Asta ce mai este ?

  • Mari analfabeti sunteti! Voi reinventati gramatica, in pana mea! Cum sa pui virgule intre subiect si predicat, mai ales intr-un titlu?! Mari retarzi…

  • Mai sunt oameni care folosesc mocirla Facebook ?
    Orice om cu un grad de cultură cât de mic nu mai folosește această platformă !

  • @retarzi

    daca pentru tine problema tine de unde-i pusa virgula, atunci ori n-ai inteles nimic, ori vrei sa muti atentia de la stire …

Adauga un comentariu