Cancan ultimă oră

Like Creața a născut! Vedeta a postat prima fotografie cu fetița ei

Publicat: 07 mart. 2021
Like Creața zâmbește
Like Creața a născut o fetiță

Like Creața a născut! Astăzi, 7 martie 2021, vedeta a devenit mămică pentru prima dată. Ea a adus pe lume o fetiță, pe care a și prezentat-o internauților.

Fiica ei a ales să vină pe lume mai devreme, nu așa cum preconizau medicii. În acest fel, Like Creața va avea ocazia să sărbătorească 8 martie în calitate de mămică, pentru prima oară.

Like Creața a născut: „O iubesc de mor”

Vedeta a făcut o pauză din a petrece timp cu micuța ei și a imortalizat momentul în care o ține în brațe. Fetița s-a născut mai devreme, dar acesta nu este un motiv de întristrare pentru proaspăta mămică. Ea este extrem de entuziasmată de venirea pe lume a primului ei copil, încât vrea să petreacă fiecare clipă alături de ea. Astfel, aceasta a făcut o fotografie, pe care a încărcat-o pe o rețea de socializare, pentru a le face cunoștință fanilor cu fetița ei.

„O iubesc de mor💖 Da, am născut și suntem bine, dar n-am apucat să postez… e prea frumos cu ea și am uitat de Instagram/Facebook🙈 Vă super mulțumesc pentru mesaje 🙏🏻 Ne revedem curând! ♥️
PS: mâine mergem acasă 😍 #zilemagice”, a scris Like Creața în descrierea fotografiei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LikeCreata 💫 (@likecreata)

Like Creața a primit numeroase felicitări

Fanii i-au urat tot ce este mai bun vedetei, dar și fetiței acesteia.

„Felicitări! Multă sănătate și să vă bucurați de ea!! E o scumpă!❤❤❤❤❤❤🥰😇”, „Cel mai frumos cadou de ziua femeii. Să îți petreci ziua acasă, cu minunea ta în brațe! Felicitări!! Și La mulți ani de ziua mamei!”, sunt doar câteva dintre sutele de comentarii ale internauților.

Adauga un comentariu