Cultural

Oana Moșneagu a fost cerută în căsătorie. Cum a surprins-o Vlad Gherman pe iubita sa

Publicat: 14 aug. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Moșneagu a fost cerută în căsătorie. Cum a surprins-o Vlad Gherman pe iubita sa
Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Oana Moșneagu, pe scena teatrului.

Oana Moșneagu a fost cerută în căsătorie. Actrița a primit inelul de logodnă chiar pe scena teatrului, în aplauzele spectatorilor. Iată cum a surprins-o Vlad Gherman pe iubita sa.

Oana Moșneagu a fost cerută în căsătorie

Oana Moșneagu a primit inelul de logodnă de la iubitul ei, Vlad Gherman, după 2 ani de relație. Actorul a îngenuncheat pe scena teatrului, la finalul piesei ,,Îmblânzirea scorpiei”, care a avut loc la Palatul Mogoșoaia, unde Vlad Gherman și Oana Moșneagu au jucat rolurile principale.

Oana Moșneagu a fost extrem de emoționată și a acceptat cererea în căsătorie cu ochii în lacrimi și în aplauzele spectatorilor veniți la teatru.

„Credem că pozele spun mai mult decât am putea să o facem noi în cuvinte, așa că vă lăsăm câteva care să grăiască în locul nostru. Celor care au fost martori aseară, vă mulțumim pentru explozia de energie și bucurie. Le mulțumim și prietenilor și familiei noastre că ne-au fost alături, cu ochi umezi și îmbrățișări strânse, la una din cele mai importante premiere din viața noastră, una care deschide o stagiune promisă pe viață. Vă iubim și vă mulțumim. Hai, Doamne ajută, să învățăm să ne iubim în fiecare zi.”, a scris actrița pe rețelele de socializare în dreptul unor fotografii din momentul cererii în căsătorie.

Ce spun cei doi despre momentele grele din viața de cuplu

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au planuri mărețe de viitor. Actorul a cerut-o în căsătorie pe iubita sa și este mai fericit ca oricând. Deși formează un cuplu perfect și sunt împliniți pe plan personal, cei doi au recunoscut că au fost la un pas să se despartă și au mers la un terapeut pentru a-și salva relația.

,Am fost și în punctul în care unul a zis „nu mai pot, nu mai vreau, dar, din fericire, am reușit de fiecare dată să depășim momentele care păreau fără ieșire. Cu muuultă comunicare, răbdare, uneori cu nervi întinși la maximum, cu efort, cu muncă cu propria persoană și chiar cu ajutorul unui terapeut de cuplu. Da, da, noi am apelat la unul chiar la începutul relației noastre. Știu, vor fi cititori consternați de treaba asta. Dar eu nu cred că trebuie să aștepți să fii în pragul divorțului ca să apelezi la un terapeut, așa cum nu te duci la medic înainte de ultima suflare, te duci de la primele semne de boală. (…)

Noi ne-am cunoscut în 2019, când eu am dat casting pentru personajul din „Fructul Oprit”, am avut proba de casting chiar cu Vlad. Am filmat împreună în serial, apoi ne-am reîntâlnit la repetițiile pentru „Adela”. Până în vara anului trecut, nu a fost niciodată între noi mai mult decât colegialitate și apoi prietenie. Lucrurile s-au schimbat la un moment dat, pe parcurs, și, odată ce Vlad a făcut primul pas, de acolo parcursul a fost unul foarte dinamic.”, a spus actrița, în cadrul unui interviu.

Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Oana Moșneagu, pe scena teatrului. Cei doi au planuri de căsătorie și vor să își întemeieze o familie frumoasă împreună.

Adauga un comentariu