Cancan ultimă oră

Oana Zăvoranu, adevărul despre intervențiile estetice. A apelat sau nu vedeta la bisturiu

Publicat: 21 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Zăvoranu adevărul despre intervențiile estetice. A apelat sau nu vedeta la bisturiu
Oana Zăvoranu a vorbit despre operații estetice

Cunoscuta vedetă Oana Zăvoranu a ajuns la vârsta maturității depline și la prima vedere are tot ce-și poate dori o femeie. Vedeta s-a făcut remarcată ca actriță, cântăreață, prezentatoare, fiind acum și o femeie de afaceri de succes.

Deși are 49 de ani, vedeta demonstrează cu fiecare apariție pe care o are că vârsta este pentru ea doar un număr, însă mulți oameni s-au întrebat dacă Oana Zăvăranu a apelat la intervenții estetice.

Oana Zăvoranu: „Dacă pui o poză de acum 10 ani și una de pe acum, sunt cam la fel”

Oana Zăvoranu continuă să fie un personaj excentric al lumii mondene. La 49 de ani, vedeta este o femeie frumoasă și foarte sinceră cu cei care o admiră. Astfel, pentru că nu puține au fost zvonurile conform cărora vedeta a trecut de multe ori pragul medicului estetician, Oana Zăvoranu a ieșit public și a vorbit fără perdea despre acest aspect.

Prin intermediul unei emisiuni de televiziune, vedeta a subliniat faptul că imaginea sa este aproape neschimbată, în ciuda tuturor celor vehiculate în spațiul public.

„Eu am buzele astea dintotdeauna. Am auzit că mi-am făcut mai multe operații decât Michael Jackson, e important că dacă pui o poză de acum 10 ani și una de pe acum, sunt cam la fel”, a declarat Oana Zăvoranu.

Vedeta nu are niciun model de femeie pe care vrea să-l copieze

Oana Zăvoranu subliniază că nu se vrea a fi vreo fană a operațiilor estetice pentru că nu are niciun model de femeie pe care vrea să-l copieze. Vedeta a mărturisit că nu are și nici nu-și dorește să fie copia fidelă a cuiva. Tocmai de aceea, prin unicitatea de care dă dovadă, șatena spune că este cea mai bună versiunea a sa, mulțumită fiind e de felul în care arată, fără a apela la toate artificiile foarte la modă în ziua de azi.

„Când mă uit la mine, că eu sunt conștientă de valoarea mea și unicitatea mea în modestia mea, îmi dau seama că nu semăn cu nimeni și cu nimic. Nici nu vreau și nici nu încerc. Ce se întâmplă în ziua de azi și ce face ziua în lumea de azi, eu nu fac. De asta cred eu că sunt Oana Zăvoranu”, a mai mărturisit Oana Zăvoranu.

Adauga un comentariu