Sanatate

Pastile pentru durerea de umăr. Cele mai eficiente remedii pentru a ameliora rapid disconfortul

Publicat: 17 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Pastile pentru durerea de umăr. Cele mai eficiente remedii pentru a ameliora rapid disconfortul
O altă cauză importantă este durerea de umăr rezultată în urma unui accident vascular cerebral

Pentru a scăpa de disconfort trebuie să administrezi pastile pentru durerea de umăr. Articulația umărului este înconjurată de un înveliș pe care îl numim capsulă. Dacă apare o situație care determină fuziunea capsulei, apare durerea de umăr înghețat.

Capsula are ligamente care leagă articulația. Tensiunea excesivă sau slăbirea ligamentului cauzează dislocarea umărului la nivelul articulației. Deasupra acestor ligamente se află tendoanele musculare. Aceste tendoane sunt responsabile pentru mișcarea umărului. Traumatismele, entorsele, rupturile și leziunile unuia sau mai multor umeri cauzează dureri de umăr, precum și alte afecțiuni. Deși durerea de umăr este cauzată de articulația acestuia, aceasta poate afecta brațul și din alte zone. Cel mai frecvent exemplu este hernia de gât.

grafica femeie care se tine de umar din cauza durerii
Durerea de umăr poate apărea, de asemenea, în cazul bolilor cardiovasculare

Pastile pentru durerea de umăr. Cum să intervii pentru a calma afecțiunea

Durerea de umăr, care este adesea cauzată de o întindere musculară și de mișcări necorespunzătoare, dispare rapid în mod spontan. În cazurile de durere de umăr cauzată de traumatisme, poate fi necesar un tratament de urgență.

Cauzele durerii de umăr sunt variate. Din acest motiv, tumorile și infecțiile trebuie luate în considerare. Iar acestea trebuie distinse în caz de febră, durere de umăr noaptea, pierdere în greutate, durere de umăr care nu se schimbă la mișcarea brațului și nu este ameliorată de analgezice. Odată ce alte cauze au fost excluse, tratamentul trebuie planificat prin concentrarea asupra cauzei de bază. Exercițiile terapeutice sunt utilizate pentru majoritatea patologiilor care provoacă dureri de umăr.

grafica barbat care se tine de umar din cauza durerii
Timpul de suspendare trebuie să fie cât mai scurt posibil

Umărul trebuie odihnit cât mai mult posibil, folosit cu moderație și aplicată medicație antiinflamatoare.  Curelele de umăr ar trebui să fie folosite pentru pacienții cu dureri severe care nu pot purta brațul sau pentru persoanele care au suferit o accidentare.

Timpul de suspendare trebuie să fie cât mai scurt posibil. Abordarea tratamentului este diferită în cazul durerii cronice. Tehnicile de fizioterapie sunt importante în această etapă. Printre pastilele care ameliorează rapid durerea se numără Ketonal, Nurofen, Dolgit și Orthofen.

Cauzele care provoacă deranjul. Cum poate fi diagnosticată boala

Cele mai frecvente cauze ale durerii de umăr sunt cele cauzate de propria structură anatomică. Cele mai frecvente cauze sunt compresia tendonului umărului, umărul înghețat, tendinita calcifiantă cauzată de acumularea de calciu în tendoane precum și slăbiciunea umărului. O altă cauză importantă este durerea de umăr rezultată în urma unui accident vascular cerebral.

grafica femeie care se tine de umar din cauza durerii
Umărul trebuie odihnit cât mai mult posibil

Durerea de umăr poate apărea, de asemenea, în cazul bolilor cardiovasculare, al bolilor pulmonare cronice, al diabetului și al durerilor de gât. Deși plângerea este, de obicei, legată de durere, pot apărea și simptome precum sensibilitate la nivelul umărului, roșeață, diminuarea mișcării umărului, epoplegie în cazul luxației umărului.

Atunci când ești în căutare de pastile pentru durerea de umăr este bine să afli întâi de toate de ce afecțiune suferi. Diagnosticul se face de obicei pe baza istoricului pacientului și mai ales pe baza unei examinări amănunțite a umărului. Majoritatea durerilor de umăr sunt cauzate de țesuturile moi. Deoarece calcificările sunt vizibile la o vârstă mai înaintată, este posibil ca acestea să nu apară pe radiografiile simple normale. În cazuri rare, este necesară o tomografie. Cea mai bună metodă de evaluare a umărului este un RMN, care arată foarte bine oasele și țesuturile moi.

grafica barbat care se tine de umar din cauza durerii
Durerea de umăr, care este adesea cauzată de o întindere musculară
Adauga un comentariu