National

Patronul din București care și-a ucis angajata însărcinată folosind o drujbă a fost trimis în judecată. Care sunt capetele de acuzare

Publicat: 29 mart. 2024
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Patronul din București care și-a ucis angajata însărcinată folosind o drujbă a fost trimis în judecată. Care sunt capetele de acuzare
Crima a avut loc în dimineaţa zilei de 7 decembrie 2023

Patronul care a ucis în luna decembrie o tânără însărcinată, folosind un cuţit şi o drujbă, a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat (cu premeditare şi prin cruzimi), transmite Agerpres.

Este vorba de un bărbat în vârstă de 72 de ani, patronul unui magazin alimentar din Sectorul 3 al Capitalei, care şi-a ucis angajata, în vârstă de 23 de ani, într-un acces de furie.

Crima a avut loc în dimineaţa zilei de 7 decembrie 2023, moartea femeii fiind violentă.

Bărbatul a fost trimis în judecată pentru omor calificat cu premeditare și prin cruzimi

Probele au stabilit că bărbatul a făcut pregătiri pentru săvârşirea faptei, sens în care a încuiat uşa de acces în magazin, după care a atacat-o pe femeie, căreia i-a aplicat mai multe lovituri cu o drujbă pusă în funcţiune şi cu un cuţit, provocându-i multiple plăgi tăiate şi înjunghiate în diferite zone ale corpului, acte de violenţă care au provocat decesul victimei.

După săvârşirea crimei, bărbatul a mers la o secţie de Poliţie şi s-a predat.

„Având în vedere ferocitatea atacului, multitudinea de leziuni pe care le-a produs victimei şi localizarea acestora, precum şi obiectele pe care inculpatul le-a folosit la atac, în cauză a fost reţinută agravanta săvârşirii omorului prin cruzimi. De asemenea, întrucât inculpatul ştia că victima era însărcinată, în cauză a fost reţinută şi agravanta săvârşirii omorului asupra unei femei gravide”, spun procurorii.

Anchetatorii infirmă informaţiile privind prezenţa unei alte persoane la faţa locului, în timpul crimei sau ulterior până la sosirea poliţiştilor.

Potrivit unor articole din presă, patronul ar fi fost îndrăgostit de angajata lui şi era furios după ce fata l-a anunţat că intenţionează să plece în Italia, unde locuia mama ei.

Comentarii
Adauga un comentariu