Actualitate

Simona Traşcă a debutat pe OnlyFans, însă este dezamăgită. Ce i-a cerut un bărbat

Publicat: 16 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Simona Traşcă a debutat pe OnlyFans însă este dezamăgită. Ce i-a cerut un bărbat
Simona Trașcă s-a speriat de ceea ce i-a cerut un admirator de pe OnlyFans

Fosta asistentă TV Simona Traşcă și-a deschis cont pe celebra platformă OnlyFans, însă recunoaște că s-a speriat din cauza cererii neobișnuite a unui bărbat. Blondina precizează că nu se aștepta ca vreun admirator al ei să aibă o asemenea fantezie. Totodată, Simona Traşcă mai spune că încă se simte amenințată de un admirator care o hărțuiește de ceva vreme.

Tot mai multe vedete de la noi au decis să-și deschidă cont pe OnlyFans, iar unele dintre ele ajung să câștige foarte mulți bani de la abonații lor. Printre acestea se numără și Simona Trașcă, blondina hotărând să-și posteze fotografii pe această platformă dedicată în mod special adulților. Și totuși, fosta asistentă TV spune că are anumite regrete.

Simona Traşcă, speriată de un admirator de pe OnlyFans

Simona Traşcă a precizat recent că s-a speriat după ce şi-a deschis cont pe celebra platformă cu conținut pentru adulți. Blondina a intrat şi ea pe OnlyFans, unde se expune în toată splendoarea ei. Și chiar dacă dorințele admiratorilor ei sunt dintre cele mai diverse, una dintre cereri a panicat-o foarte tare.

Fanteziile bărbaților care o urmăresc pe fosta asistentă TV sunt dintre cele mai diverse. De curând, vedeta a primit o cerere absolut neobișnuită din partea unui admirator de pe rețeaua de socializare destinată adulților. Acesta i-a cerut să rămână îmbrăcată, dar să stea cu ochii închiși și mâinile pe piept, și cu o verghetă pe deget. Această dorință morbidă a panicat-o pe vedetă.

„Unul singur m-a speriat foarte tare pentru că, având în vedere că eu am mai avut probleme cu obsedați, mi-a fost frică. Dacă mă vedea în ipostaza în care el își dorea, poate i se punea pata și mai rău și mă căuta să mă omoare. A fost foarte ciudat pentru că mi-a cerut o poză cu mine cu ochii închiși, cu mâinile pe piept, să am o verighetă pe deget și să fiu îmbrăcată normal.

Adică, oamenii intră pe platforma aia și își doresc să vadă ceva mai nud, nu intră cineva și își dorește să te vadă gen moartă. M-am speriat foarte tare, dacă are fantezii din astea… cine știe, poate să mă urmărească, să vrea să și le îndeplinească”, a declarat Simona Trașcă.

Simona Trașcă este hărțuită de un admirator

Totodată, fosta asistentă mai spune că este încă marcată de bărbatul care o hărţuieşte continuu de câţiva ani. Vedeta se plânge că are probleme de câţiva ani cu un bărbat care pretinde că este îndrăgostit de ea şi insistă să aibă o relaţie cu ea. Simona Traşcă se teme, însă, că admiratorul obsedat de ea ar putea să-i facă rău. Aceasta a explicat că este vorba despre un tânăr pe nume George care a amenințat-o până și cu moartea pentru că a refuzat să fie într-o relație cu el.

„Cred că e cu mult mai grav cazul. Nu am avut nimic cu el, nu am ieșit în viața mea la un suc. E vorba despre un băiat care a dezvoltat o obsesie pentru mine de la vârsta de 18 ani cred, iar el are acum 24 de ani. Îl cheamă George. Își folosește pe rețelele de socializare numele meu, își spune George Trașcă. Și-a scris pe mașină «Trașcă», și-a făcut tricouri cu imaginea mea și le-a purtat”, a mai spus Simona Trașcă.

Adauga un comentariu