Local

Sorin Iacoban, candidatul Pro România la Primăria Iași, iese la atac după cazul de COVID-19 de la PSD! „Camelia Gavrilă și Maricel Popa ar trebui să dovedească dacă au fost sau nu infectați!”

Publicat: 06 aug. 2020
Sorin Iacoban în sutdioul BZI LIVE
Sorin Avram: „Pro România Iași dorește crearea unui parteneriat între mediul de afaceri și autoritățile ieșene pentru dezvoltarea pe termen lung a economiei locale“ (P)

Sorin Iacoban, candidatul Pro România la Primăria Iași, a ieșit la atac, după potențialul caz de COVID-19 de la PSD și le cere deputatului Camelia Gavrilă și lui Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași, să dovedească dacă au fost sau nu infectați.

Sorin Iacoban, candidatul Pro România la Primăria Iași, a ieșit la atac, după potențialul caz de COVID-19 de la PSD și le cere deputatului Camelia Gavrilă și lui Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași, să dovedească dacă au fost sau nu infectați. Soția lui Marian Șerbescu, unul dintre liderii PSD și apropiat de coordonatorul campaniei electorale a social-democraților, Cristian Stanciu, a fost depistată pozitiv la infecția cu noul coronavirus.

De altfel, Marian Șerbescu și cu Cristian Stanciu au fost în permanent contact cu foarte mulți membri de partid, cărora le este frică acum de faptul că s-ar putea îmbolnăvi oricând. Marian Șerbescu a intrat în izolare, dar până atunci, a avut contact cu foarte mulți oameni, inclusiv cu Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași și cu deputatul Camelia Gavrilă, candidată la Primăria Iași. Cei doi au activități diverse în această perioadă, în care sunt implicați mulți oameni, iar riscul de îmbolnăvire este astfel unul uriaș.

Sorin Iacoban: „Dumnezeu nu bate cu parul!”

Fostul deputat Sorin Iacoban, candidatul Pro România la Primăria Iași, este primul om politic care a reacționat vizavi de aceste suspiciuni de COVID-19 de la PSD și le cere Cameliei Gavrilă și lui Maricel Popa să iasă public să anunțe dacă s-au infectat sau nu cu noul coronavirus. „Dumnezeu nu bate cu parul și iată că PSD și PNL care și-au dorit alegeri locale deși în România sunt atât de multe cazuri de îmbolnăviri cu COVID-19. Dacă au existat probleme cu lideri importanți din PSD care sunt contacți direcți ai unor oameni bolnavi de COVID-19, Camelia Gavrilă și Maricel Popa ar trebui să dovedească dacă au fost sau nu infectați!

Ei au umblat toată ziua pe străzi, cu foarte mulți oameni, mai ales tineri lângă ei și pot deveni oricând un focar de infecție”, a declarat Sorin Iacoban, liderul Pro România Iași. De exemplu ieri, Camelia Gavrilă a fost în piața Voievozilor fără a purta mască de protecție. Acesta s-a fotografiat cu mai multe persoane, printre care și un copil, fiind un factor de risc major în transmiterea virusului COVID-19.

Reamintim că soția fostului prefect de Iași Marian Șerbescu a fost diagnosticată pozitiv cu noul coronavirus în urma unei testări care a avut loc zilele trecute. Angajată a Direcției Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași, femeia a fost internată imediat după ce a fost diagnosticată cu SARS-CoV-2. Fostul prefect de Iași Marian Șerbescu care a ocupat această funcție până anul trecut este și el angajat în cadrul DGASPC Iași de mai multe luni.

Comentarii
  • Băi Iacoban, tu ești un focar de infectie de fapt. PSD-ist vopsit ce ești care toata viata ai mers de brat cu Adascalitei, arăți acum cu degetul la foștii colegi de partid alaturi de care ati furat la greu. Nu ti-ar fi rusine, pe romaneste esti o c.u.r.v.ă. Stai linistit in banca ta cu functia de primar si nu mai arunca sageti, e timpul altora, lumea s-a saturat de voi.
    PS. Ai grija de Luminita, cea cu care te iubesti in taina. Cum care? Munteanu.

  • Bâ iacobene —ce rahaturi ai fâcut tu pentru iași cît ai fost în parlament —-și acuma delirezi la funcția de primar —?—–acum ai fugit în gașca ”pisicului securist”——-multe medali suedeze la vot—-

Adauga un comentariu