National

Un şofer de Ambulanţă s-a urcat beat la volan şi a provocat un accident rutier! În urma impactului au murit doi măgari

Publicat: 08 iun. 2020
accident rutier ambulanta

Scene şocante într-o localitate din Ialomiţa. Un şofer angajat al SAJ a provocat un accident rutier grav. Siguranţa pacienţilor a fost pusă în pericol după ce ambulantierul a plecat beat într-o misiune. Totul s-a produs în Ialomiţa.

Şoferul s-a urcat beat în Ambulanţa şi a provocat un accident rutier grav. Au murit doi măgari

Inconştientă crasă din partea unei persoane care ar trebui să salveze persoane. Un angajat SAJ s-a urcat băut la volan şi a plecat într-o misiune. Din cauza alcoolului, ambulantierul a provocat un grav accident rutier. În maşina salvării se mai află şi asistentul medical în cauză.

Poliţiştii au fost sesizări, duminică seara, de un accident produs în localitatea Andrășești. Prezenţi la faţa locului, oamenii legii au observat faptul că bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma impactului a rezultat decesul a doi măgari. Poliţiştii susţin că şoferul şi asistentul medical au scăpat cu viaţa, ba mai mult, aceştia nu au fost răniţi.

„Cu ocazia testării cu aparatul Drager a conducătorului ambulanței, a rezultat o alcoolemie de 0.45 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru recoltarea de probe biologice de sânge”, transmite Poliția Ialomița.

Din cauza impactului, animalele au murit. Șoferul e cercetat acum pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Adauga un comentariu