Actualitate

Unul dintre cei mai cunoscuti medici pediatri vine in emisiunea BZI LIVE. Prof. dr. Stela Gotia va vorbi despre boala care face ravagii printre copii – LIVE VIDEO

Publicat: 27 ian. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
1

 Saptamana debuteaza la BZI LIVE cu o emisiune medicala. Tema este dedicata unei afectiuni, considerata boala secolului XXI, care afecteaza un numar din ce in ce mai mare de copii. Numarul copiilor diagnosticati cu aceasta boala este in crestere de la un an la altul. Luni, 28 ianuarie 2019, invitata moderatoarei Roxana Caraiman, de la ora 12.30, este prof. dr. Stela Gotia, medic primar alergologie-imunologie pediatrica, astm bronsic la copil. Prof. dr. Stela Gotia este un nume in medicina pediatrica si ani de zile a condus Clinica II pediatrie din cadrul Spitalului de copii Sf. Maria din Iasi. De cativa ani s-a retras din sistemul medical public si activeaza in sistemul medical privat. In cadrul emisiunii prof. dr. Stela Gotia va vorbi despre alergia la copil, evolutia si complicatiile acestei boli, tratament.

Cititorii nostri pot adresa intrebari Prof. dr. Stela Gotia, medic primar alergologie-imunologie pediatrica, astm bronsic la copil, in timpul emisiunii BZI LIVE, pe pagina de Facebook BZI, dar si la sectiunea de comentarii pe www.bzi.ro.

Emisiunea BZI LIVE va fi urmarita in direct de toti cei care acceseaza pagina de Facebook
Emisiunile BZI LIVE inregistreaza un real succes, fiecare editie in parte numarand zeci de mii de vizualizari.
Ai ratat una dintre emisiunile BZI LIVE?! Nicio problema, le poti vedea dand click pe linkul de mai jos:

BZI LIVE – cel mai ambitios proiect media existent in Iasi!
 

Adauga un comentariu