Actualitate

Dezvaluiri socante! Copil maltratat la gradinita unui politician celebru din Iasi – FOTO

Publicat: 25 iul. 2013
_____ Vizualizări 0 Comentarii

@ Situatie incredibila intr-o gradinita din centrul Iasului @ Micuti de 3 ani, terorizati de conducerea institutiei, jigniti, umiliti si batuti @ „Va marturisesc ca baietelul meu, de 3 ani si 8 luni, a fost batut cu batul chiar de doamna directoare a acestei gradinite, Mihaela Carlan! Nu se poate asa ceva, copilul meu viseaza urat, este speriat… Am incercat sa le cer explicatii, am mers pana si la Directia de Sanatate Publica, dar nimic… „, a dezvaluit o mama  

Incredibil, dar adevarat! Cu toate ca este vorba despre o gradinita privata, Degetel, situata chiar pe strada Vovidenie nr. 6, intre Filarmonica de Stat Moldova si Manastirea Golia, se pare ca in aceasta institutie se petrec acte de violenta extrema, venite chiar din partea conducerii. In disperarea sa, un parinte a decis sa rupa tacerea si sa scoata la iveala ororile care se petrec in cadrul acestei unitati de invatamant.

Marturisirile dramatice ale unei mame

Cu toate ca, initial, a crezut ca totul pleaca de la faptul ca are un copil mai nastrusnic, o mama care a avut baietelul inscris, anul trecut, la gradinita Degetel, a constatat ca acesta este victima agresiunii angajatilor. Ana-Maria Ciureanu este mai decisa ca oricand sa dezvaluie ceea ce se intampla intr-o asa-zisa unitate de invatamant prescolar.

Gradinita Degetel ii apartine Alinei Carlan, fiica fostului senator Dan Carlan (in prezent angajatul lui Gheorghe Nichita – n.r.), iar directoare este fosta sotie a acestuia, Mihaela Carlan. „Este adevarat ca baietelul meu, Dragos, de trei ani si opt luni, este unul care este mai neastamparat, insa de aici si pana la a fi batut si agresat, este cale lunga! Eu am ales sa-l inscriu la Degetel pentru ca era aproape de locul meu de munca si m-am gandit ca e mai usor pentru mine… Totul s-a transformat intr-un cosmar pentru mine. Am aflat ca in aceasta gradinita, doamna directoare, respectiv Mihaela Carlan, care are legatura cu politicianul Dan Carlan, mi-a agresat baietelul si l-a batut cu un bat.

 La inceput am crezut ca totul nu e adevarat, dar avand posibilitatea sa vad pe camere ce se intampla in unitate, m-am convins ca totul este adevarat”, si-a inceput povestea dramatica femeia. Si pentru ca intregul tablou al dramei pe care l-a suportat un micut de 3 ani sa fie complet, mama arata cum a fost luata in ras, cu toate ca a cerut explicatii in legatura cu agresiunile suferite de copil. „Consider ca este inadmisibil ceea ce se poate intampla la Gradinita Degetel.

Nu ma ascund de nimeni, dar cred ca niciun parinte nu ar trebui sa treaca prin ceea ce am patit eu si copilul meu. Am incercat sa vorbesc cu cei din conducere, pentru ca nu se poate asa ceva! Copilul meu viseaza urat, este speriat… Am incercat sa le cer explicatii, am mers pana si la Directia de Sanatate Publica, dar nimic… Nimeni nu a vrut sa ma bage in seama, sa ma asculte. Cei de acolo (persoanele din conducerea gradinitei – n.r.) m-au tratat cu dispret si cu jigniri. Eu vreau sa intreb de ce baietelul meu Dragos a trebuit sa indure asa ceva! L-am si retras de acolo si acum cand l-am inscris la o alta unitate si le-am spus unde l-am avut inscris pe copil, cei de la noua gradinita mi-au si spus ca stiu ce fel de comportament au cei de la Degetel.

Va pot spune ca am avut copilul inscris si la o cresa de stat, dar nu am patit niciodata sa-mi vina copilul batut acasa, sa viseze urat si sa aiba teama, frica… Ca sa va dau cel mai elocvent exemplu pentru ceea ce a patit copilul meu, va pot spune ca intr-o zi, ne aflam in oras, am iesit sa ne intalnim cu prietenii si, dintr-o data, am spus ca vine si Mihaela! In acea clipa, copilul meu s-a speriat si a spus ca vrea sa plece, pentru ca nu vrea sa fie batut. I-am explicat ca nu e vorba de doamna directoare, Mihaela Carlan, ci ca e o prietena”, a mai tinut sa explice Maria Ciureanu.

Tupeu de patron

Reporterii cotidianului BUNA ZIUA IASI (BZI) au incercat, ieri, sa obtina un punct de vedere din partea conducerii gradinitei Degetel. Astfel, s-au deplasat la sediul gradinitei private. Intampinati chiar de Mihaela Carlan, aceasta a acceptat initial sa stea de vorba cu jurnalistii. „Da, eu sunt Mihaela Carlan, dar sa stiti ca de fapt, nu mai am numele acesta… Spuneti-mi despre ce este vorba! Aaaa, cred ca veniti in legatura cu baietelul Dragos… Nu este nimic adevarat, sa stiti, ca l-as fi batut, totul este neadevarat”, a spus, initial, aceasta. Intreaga atitudine s-a schimbat insa, in momentul in care reporterii au ajuns intr-un birou unde o tanara tatuata s-a recomandat a fi Alina Carlan. „Ei, cine sunteti dumneavoastra? De la BUNA ZIUA IASI! Dar noi nu vorbim cu acest ziar, cum sa faceti poze, nu este posibil asa ceva, va rog sa iesiti afara. Lasati ca sun eu si nu mai scrieti nimic”, a urlat aceasta. Incurajata de atitudinea nedemna a acesteia, Mihaela Carlan a prins curaj si a tinut sa spuna. „Lasa, dom’le, ca am mai dat noi declaratii la presa si au fost schimbate, asa ca va invit afara, hai”, a bolborosit si directoarea gradinitei.

Adauga un comentariu