Magazin

Semne ca un barbat nu este interesat de o femeie, in functie de zodie

Publicat: 08 feb. 2013
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Semne ca un barbat nu este interesat de o femeie in functie de zodie
1

Ai senzatia ca sentimentele iubitului tau pentru tine nu sunt foarte puternice? Descopera semnele care iti arata ca nu te iubeste suficient, in functie de zodia lui:

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)
Barbatul din varsator sta plecat cu zilele de acasa daca nu are sentimente puternice fata de tine. Nu da niciun semn, nu te suna si adesea te ignora chiar si atunci cand esti langa el. Daca trebuie sa-i cersesti atentia, este un semn sigur ca nu te iubeste prea mult.

Pesti (19 februarie – 20 martie)
Barbatul din pesti poate fi foarte dependent de persoana iubita atunci cand este indragostit pana peste cap. Dar daca nu este dispus sa-ti impataseasca cele mai profunde emotii, pare superficial si distant, este clar ca nu te iubeste foarte mult.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Nativul din berbec poate fi destul de indiferent la ceea ce faci si te poate critica destul de mult daca nu este suficient de indragostit de tine. Iti gaseste rapid defecte si face glume destul de dure pe seama ta.

Taur (21 aprilie – 21 mai)
Barbatul din zodia taurului este afectuos, tandru si atent la nevoile tale daca te iubeste. In cazul in care nu este deloc asa, este un semnal mare de alarma ca sentimentele lui pentru tine nu sunt prea puternice.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Daca nu vorbeste suficient de mult cu tine, este un semn ca iubitul tau din zodia gemeni nu te considera suficient de interesanta. Iar daca se intampla sa aiba conversatii lungi si aprinse cu alte persoane din aturajul tau, ar trebui sa te puna pe ganduri. De asemenea, glumele rautacioase sunt un alt semnal de alarma ca nu te iubeste suficient.

Rac (22 iunie – 21 iulie)
Nativul din rac iti arata foarte clar daca te iubeste. Vrea sa fie mereu prin preajma ta si ar sta tot timpul alaturi de tine. Dar daca prefera sa fuga de acasa in loc sa petreaca timp alaturi de tine, este un semn clar nu te iubeste foarte mult.

Leu (22 iulie – 22 august)
Nativul din leu are tendinta de a te ignora cand iti este lumea mai draga, asta in cazul in care nu te iubeste asa cum ti-ai dori tu. Nu-l poti convinge sa faceti pasi importanti in relatia voastra si pur si simplu face tot ce isi doreste, fara sa tina cont de ceea ce vrei tu.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)
Barbatul din zodia fecioarei este critic si incisiv la adresa ta daca nu te iubeste suficient. Iti gaseste mereu nod in papura si poate fi extrem de egoist. Ai grija sa nu te lasi folosita!

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)
Daca atunci cand sunt foarte indragostiti sunt numai lapte si miere, rasfatandu-te cu complimente, cadouri si gesturi tandre, nativii din balanta sunt fix opusul in cazul in care nu iubesc prea mult. Te va ignora, va flirta cu alte femei chiar si atunci cand nu esti prin preajma si va fi foarte zgarcit cu semnele de afectiune.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Barbatul din scorpion te poate rani cand iti este lumea mai draga daca nu te iubeste suficient. Este posibil sa vorbeasca despre planurile lui de fata cu prietenii vostri fara sa dea vreun semn ca te-ar vedea si pe tine in viitorul lui. Poate fi crud si rautacios, ceea ce cu siguranta iti arata ca nu te iubeste asa cum ai fi sperat.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)
Iti dai seama foarte simplu ca iubitul tau din sagetator nu te iubeste suficient si asta pentru ca nu prea sta prin preajma ta. Cand ti-e lumea mai draga, dispare din peisaj si se intoarce cand nu mai aveai nicio speranta. Daca nu iti da niciun semn zile intregi, este clar ca sentimentele lui pentru tine nu sunt prea puternice.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)
Nativul din capricorn poate avea o atitudine de superioritate la adresa ta, daca nu te iubeste prea mult. Ar putea sa creada ca nu esti suficient de buna pentru el, ceea ce cu siguranta se observa din comportamentul lui.
sursa: eva.ro

Adauga un comentariu