Actualitate

Te ia ameteala. O doctorita din Iasi, platita regeste. Vezi cine scoate bani din buzunar pentru ea

Publicat: 30 sept. 2015
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Te ia ameteala. O doctorita din Iasi platita regeste. Vezi cine scoate bani din buzunar pentru ea
1

@ Majoritatea medicilor din Iasi nici macar nu indraznesc sa viseze la asemenea sume de bani @ Medicul respectiv este cadru didactic la UMF Iasi, dar are si o functie de conducere intr-un spital public din Iasi

Este unul dintre medicii din Iasi care se incadreaza fara niciun fel de problema in categoria doctorilor bogati. Medicul respectiv este angajatul Universitatii de Medicina si Farmacie (UMF) Iasi, dar acorda asistenta medicala si la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi. De asemenea, conf. dr. Laura Gheuca Solovastru este si sefa Clinicii de dermatologie din cadrul unitatii medicale mentionate. Pe langa activitatea desfasurata la spital si catedra, medicul dermatolog efectueaza servicii medicale la mai multe societati cu profil medical din Iasi, unde este asociat cu o anumita cota din actiuni, sau chiar asociat unic. Peste toate acestea, sefa de la Clinica de dermatologie trebuie sa acorde ceva timp si Uniunii Dermatologilor Ieseni, unde detine functia de presedinte.

Conf. dr. Laura Gheuca Solovastru poate fi considerata un fenomen, pentru ca reuseste sa acorde consultatii la patru cabinete dermatologice private, sa faca prezentari pentru anumite firme de medicamente, sa ofere consultanta, sa organizeze diferite manifestari de profil, sa mearga zilnic, 7-8 ore la universitate, unde are norma intreaga, sa mearga si 4 ore in clinica de la spital, unde trebuie sa acorde o importanta deosebita pacientilor, dar si bunului mers al activitatii din clinica. Niciun serviciu nu ramane neplatit. Sumele de bani incasate sunt uriase.

In anul fiscal 2014, conf. dr. Laura Gheuca Solovastru a obtinut un venit de aproape 600.000 lei si 2180 euro. Cu aproape 200.000 lei mai mult decat in anul 2013. Cei mai multi bani provin din activitatea medicala sau consultanta oferita la societatile medicale private. Sefa Clinicii de dermatologie de la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi detine un cabinet medical individual Lauderma, este asociat la societatile comerciale Daderma SRL din Iasi, Dermart SRL Iasi si asociat unic la SC Euroderma SRL Iasi. Pe parcursul anului 2014, medicul dermatolog Laura Solovostrau a incasat suma de 175.676 lei de la Sc Dermart, din consultanta, 73.456 lei de la SC Euroderma, din servicii medicale si inca 89.635 lei de la CMI Lauderma, tot din servicii medicale. De asemenea, de la SC Daderma a obtinuta suma de 1.016 lei, iar din contracte de la diferite firme carora nu le-a mentionat numele inca 92.824 lei. Pentru organizarea unor manifestari, probabil tot din domeniul medical, sefa de la dermatologie a incasat suma de 2180 euro. La aceste sume de bani se adauga si salariile incasate de la Universitatea de Medicina, 57.966 lei si de la Spitalul Sf. Spiridon, 38.132 lei. In total, in anul 2014, conf. dr. Laura Gheuca Solovastru a incasat fabuloasa suma de 528.705 lei si 2180 euro. Pentru majoritatea medicilor din spitalele iesene, cele aproape 6 miliarde lei vechi obtinute intr-un an de zile reprezinta un vis.

In 2013, medicul a obtinut doar putin peste 3 miliarde

In anul 2013, sefa Clinicii de demarologie a avut venituri mai mici cu aproximativ 200.000 lei. Atunci era administratorul societatilor comerciale Euroderma SRL Iasi si Dermart SRL Iasi si fondatorul cabinetului medical individual Lauderma. Pe tot parcursul anului aceasta a incasat suma de 339.265 lei. Impreuna cu sotul, sef serviciu la Inspectoratul de Politie al Judetului Iasi, medicul dermatolog detine trei terenuri cu o suprafata de 12.400 metri patrati (agricol), 1960 mp si 2781 metri patrati, ultimele doua intravilan. De asemenea, in municipiul Iasi au, impreuna, o casa de 224 metri patrati si un apartament cu o suprafata de 33 mp.

Adauga un comentariu