Eveniment-Social

37 de facultati isi prezinta oferta de studii, la Targul Universitatilor Iesene, in weekend, la Palas

Publicat: 27 mart. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
37 de facultati isi prezinta oferta de studii la Targul Universitatilor Iesene in weekend la Palas
1

Nu stii ce specializare sa alegi sau vrei sa afli totul despre admiterea la facultate? Te asteptam in week-end, la Targul Universitatilor Iesene, organizat in ansamblul Palas. Vino sa cunosti toate cele cinci universitati de stat din Iasi si sa faci primul pas in viitorul tau educational! Sambata si duminica, pe 30 si 31 martie 2019, in intervalul orar 10.00 – 18.00, la parterul Atriumului Palas Mall se va desfasura Targul Universitatilor Iesene. Evenimentul este o initiativa a companiei IULIUS, cu scopul de a crea o platforma de interactiune directa a liceenilor cu mediul academic iesean.

Tinerii interesati vor primi toate informatiile de care au nevoie pentru a-si face o imagine clara despre viitorul lor educational, de la reprezentantii institutiilor de invatamant superior si de la studenti. La eveniment vor participa Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi”, Universitatea de Medicina si Farmacie „Grigore T. Popa”, Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad” si Universitatea Nationala de Arte „George Enescu” din Iasi. Participantii vor afla perioadele de inscriere si etapele de admitere ale celor 37 de facultati, pentru ce specializari pot opta in functie de domeniul lor de interes, cate locuri sunt disponibile, ce taxe de inscriere sunt percepute, care sunt perspectivele dupa finalizarea studiilor si multe altele.

In plus, licenii vor putea participa si la workshop-uri interactive, care ii vor ajuta in orientarea educationala si profesionala. Sambata, de la ora 11.00, in salile de conferinte Congress Hall, se vor desfasura intalniri de lucru pe teme precum „Ce te faci cand vei fi mare?”, „Cum imi aleg o facultate in Iasi?” si „Superputerile tinerilor in 2025”. Pe langa oferta educationala, targul reuneste peste 20 de asociatii studentesti, de la care tinerii pot afla despre viata de student si activitatile in care se pot implica. Totodata, vor fi prezente si companiile Delphi Technologies, Raiffeisen Bank si Adservio, de la care se pot informa cu privire la oportunitatile de cariera si nu numai. Targul Universitatilor Iesene face parte din programul „Iasi – orasul viitorului tau” al companiei IULIUS, care vizeaza cresterea atractivitatii Iasului la nivel regional si promovarea lui ca centru educational important si oras ce ofera multiple oportunitati.

Adauga un comentariu