Actualitate

Accident rutier în județul Prahova. O cisternă cu 26 tone de GPL a intrat în coliziune cu un autoturism. Opt persoane au fost rănite

Publicat: 04 aug. 2021

Traficul este întrerupt, la această oră, pe DN 1B, în localitatea Mizil, după ce o cisternă încărcată cu gaz petrol lichefiat a fost implicată într-un accident rutier. În același oraș a avut loc și un carambol cu patru autoturisme în care au fost răniți 8 oameni.

Accidentul s-a produs pe DN 1B, la ieșirea din Mizil spre Buzău. O cisternă încărcată cu 26 de tone de GPL și un autoturism au intrat în coliziune.

La momentul producerii accidentului, în cisternă se afla doar conducătorul, iar în autoturism, doi ocupanți. Din fericire, în urma impactului, nu au rezultat victime sau scurgeri de combustibil.

La această oră, polițiștii fac cercetări la fața locului și încearcă să elibereze carosabilul, astfel încât traficul să își reia cursul normal.

Accident cu 8 victime la Mizil, cu doar câteva ore în urmă

Tot în această noapte, la ora 00:37, s-a primit o altă solicitare prin 112, pentru un accident rutier produs tot în localitatea Mizil.  La solicitare au fost trimise un echipaj C2, 1 echipaj B2 si 2 echipaje PA/SMURD.

”Azi noapte, la ora 00.37, pe raza localității Mizil a avut loc un accident rutier cu 4 turisme (din care 1 tractată și 1 parcată) in care au fost implicate 8 persoane. În urma impactului o persoana a rămas prinsa în mașină, conștientă. După evacuarea medicală, 3 persoane au fost transportate la spital. Pompierii au intervenit cu o descarcerare, o mașină de stingere și o ambulanță”, transmite poliția.

La locul intervenției au fost găsite 8 persoane cu următoarele leziuni:

1. Bărbat 35 de ani – traumatism torace anterior si membru superior stâng – transportat la Spitalul Județean;
2. Femeie 20 de ani – traumatism cranian, traumatism abdominal si umăr stâng – transportată  Spitalul Județean ;
3. Femeie 28 de ani – traumatism cranian, traumatism colana dorso – lombara – transportată la Spitalul Județean ;
4. Bărbat 18 ani – traumatism genunchi stâng – refuză transportul la spital;
5. Bărbat 29 de ani – traumatism torace anterior și membru superior stâng – refuză transportul la spital;
6. Bărbat 42 de ani – fără leziuni, refuză transportul la spital;
7. Bărbat 27 de ani, fără leziuni, refuză transportul la spital.
8. Bărbat 32 de ani – fără leziuni, refuza transportul la spital.

Adauga un comentariu