National

Accident rutier soldat cu trei victime. În impact au fost implicate doua autoturisme și un autobuz

Publicat: 04 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier soldat cu trei victime. În impact au fost implicate doua autoturisme și un autobuz

Doi bărbați și o femeie au fost internați la Spitalul Județean din Tulcea. Aceștia au fost răniți în urma unui accident de circulație produs, în această după amiază, în oraș. În evenimentul rutier au fost implicate un autobuz și două autoturisme.
Accidentul a avut loc, în jurul orei 16:00, în zona industrială a municipului Tulcea. Din primele verificări ale polițiștilor de la Rutieră, a rezultat faptul că un bărbat, de 50 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Prelungirea Taberei, s-a angajat în depășirea unui autoturism, condus regulamentar, de un bărbat, de 50 de ani.

Neavând suficient timp pentru finalizarea manevrei de depășire, șoferul primei mașini nu a mai putut evita coliziunea cu un autobuz al Serviciului de Transport Public, care circula din sens opus și în care se alau trei persoane. În același timp, s-a izbit și de autoturismul pe care încercase să îl depășească. În urma accidentului a rezultat rănirea a trei persoane, cei doi conducători auto ai autoturismelor si o femeie, de 39 de ani, din autobuz. Victimele au fost transportate, cu ambulanțele, la Spitalul Județean Tulcea. Potrivit polițiștilor, conducătorii auto posedau permis de conducere și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Adauga un comentariu