Actualitate

Alexandru Rafila a răbufnit: „Nu mi-a cerut nimeni părerea despre nimic! Când se face un act normativ la Guvern, nu prea ţine cont nimeni de aceste recomandări”

Publicat: 23 mai 2020

Alexandru Rafila a izbucnit la adresa oamenilor care au adoptat măsuri aberante de siguranță. Acesta a avertizat în repetate rânduri că românii nu ar trebui să poarte măști pe stradă.

„Nu mi-a cerut nimeni părerea despre nimic! Sunt consultaţi doar cei de la Direcţia de Sănătate Publică, dar şi recomandările lor ajung, de cele mai multe ori, în coşul de gunoi. Când se face un act normativ la Guvern, nu prea ţine cont nimeni de aceste recomandări.

Din păcate, chiar şi acum, din cauza vocilor care răspândesc multe aberaţii, vedem oameni care folosesc masca în spaţii larg deschise, în aer liber, sau chiar şi când stau singuri, în maşina personală! (…)Apa de la robinet nu poate să aibă o cantitate atât de mare de clor, încât să exercite un efect dezinfectant. E eficientă ca s-o bem, dacă ne e sete, o bem . Nu pot să spun că apa de la robinet e un antidot împotriva infecţiei cu noul coronavirus, mai ales că mulţi dintre cei care s-au îmbolnăvit au băut şi apă de la robinet“, a declarat Alexandru Rafila.
Comentarii
  • Pai este normal,Orban,Turcan,Catu,Grinda,madam Lift,oamenii profesionisti de la pompe funebre,frizerii,unii chelneri,gropari,etc,este elita guvernului meu.Medicii sa-si vada de covid.Cu societatea are grija Orban si Turcan manati de Iohanis, care se pricepe cred, la principiul vaselor comunicante in comunicare.

  • Pai ca la noi la nimeni ,gunoieri ,handicapati ,prostalani ,ninorociti ,labagii si bulangii ,toti fac parte din aparatul central PNL
    Asa ca GHINION ,asta e guvernul lui Johanis

Adauga un comentariu