Actualitate

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, anunț despre retragere – LIVE VIDEO

Publicat: 19 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei Cătălin Cîrstoiu anunț despre retragere - LIVE VIDEO
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, anunț despre retragere

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, susține o conferință de presă în fața Spitalului Universitar.

„Nu am făcut nimic care să imi dea perspectiva că sunt în stare de incompatibilitate”, a afirmat el. Cîrstoiu face vineri o conferinţă de presă în care ar urma să răspundă acuzaţiilor de incompatibilitate şi în care ar putea face şi un anunţ referitor la prezenţa în cursa electorală, în condiţiile în care luni ar urma să-şi înregistreze oficial candidatura.

„Opinia mea este că nici eu nici presa, ci doar ANI poate emite un raport care să constate o incompatibilitate. Nu am făcut nimic care să imi dea perspectiva că sunt în stare de incompatibilitate”, a spus Cîrstoiu.

El a precizat că pacienţii sunt cei care decid unde merg să se trateze.

Amintim că premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, despre candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, că „perioada de independență a apus” și a precizat că o discuție cu Cătălin Cîrstoiu va avea loc cel târziu luni. Ciolacu a mai spus că Cîrstoiu trebuia să fi organizat până acum conferința de presă în care să explice toate acuzațiile care i-au fost aduse în spațiul public.

Adauga un comentariu