Titlurile zilei

Caz șocant! Bărbatul care s-a aruncat în aer alături de copilul său la Piatra Neamț a discutat înainte de a recurge la acest gest cu reporterii BZI. Ce avea pe suflet tânărul tată care voia să-și omoare copilul în semn de protest (EXCLUSIV)

Publicat: 28 ian. 2021

Bărbatul care a aruncat în aer apartamentul în care se afla alături de fiul său a discutat cu reporterii BZI înainte de a recurge la acest gest. Ștefan Bocancea era nemulțumit de faptul că fiul său se afla în custodia mamei și a precizat că de-a lungul timpului i s-au făcut nedreptăți. Reporterii BZI au încercat să-l lămurească pe bărbat că nu este bine ceea ce are în gând și au anunțat poliția. La scurt timp însă, tatăl nemulțumit a aruncat apartamentul în aer

Caz șocant la Piatra Neamț. Un bărbat și-a aruncat apartamentul în care se afla alături de fiul său în vârstă de 7 ani în aer. Cu câteva minute înainte de a arunca în aer locuința, Ștefan Bocancea a luat legătura cu reporterii BZI. Într-o discuție telefonică, bărbatul a povestit că trăiește o adevărată dramă și are de gând să recurgă la un gest extrem.

„Am ajuns la căpătul puterilor. Vreau să recurg la un gest extrem. Copilul este la mine, nu vreau să îl dau mamei până nu mi se face dreptate. Am fost condamnat la 4 ani cu suspendare pentru viol. Mama copilului a vrut să întrețină relații sexuale cu mine, iar mai apoi a mers la poliție să facă plângere că să poată să profite în instanță, să mă distrugă”, a spus Ștefan Bocancea.

Reporterul BZI care a discutat cu tatăl nemulțumit a încercat să-i explice bărbatului că un gest extrem nu îl ajută la nimic. Bocancea a trimis pe adresa redacției o poză cu mai multe butelii de gaz alături de copilul său.

Și-a dus gândurile negre până la capăt

Reporterii BZI au luat legătura cu purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț și i-au spus ce gânduri are Ștefan Bocancea. Purtătorul de cuvânt a precizat că va lua legătura cu colegii săi. După câteva ore, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț l-a contactat telefonic pe reporterul BZI cu care discutase și i-a spus că tatăl nemulțumit a provocat o explozie atunci când polițiștii au ajuns la ușa acestuia.

„Polițiștii au intervenit la domiciliul unui bărbat care amenința că aruncă în aer întreg blocul. Acesta era nemulțumit de faptul că a pierdut custodia copilului. Bărbatul se afla în casă cu propriul fiu. În momentul în care polițiștii de la SAS au intervenit, bărbatul a aprins focul, iar în urma acestui lucru a fost declanșată o explozie. Bărbatul se află în custodia polițiștilor, iar copilul a fost transportat la spital”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

Pompierii au intervenit pentru lichidarea incendiului

Apartamentul în care locuia bărbatul alături de fiul său a fost distrus în totalitate. Pompierii au intervenit după ce poliția a cerut sprijin.

„Ca urmare a unei solicitări venite din partea IPJ, pompierii au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la un apartament din municipiul Piatra Neamț. La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială complexă pentru intervenție, o autospecială pentru lucru la înălțime și o autospecială pentru stingere cu apă și spumă. Incendiul s-a produs ca urmare a unei acumulari de gaze (de la butelii) într-un apartament situat la primul etaj dintr-un bloc de locuințe din strada Grigore Ureche. Toți locatarii din bloc au fost evacuați”, au precizat cei de la ISU Neamț.

Copilul a suferit arsuri în urma exploziei produse

Bărbatul care a aruncat apartamentul în aer are acum de dat explicații în fața legii. Cel mai probabil va fi reținut, iar în funcție de decizia judecătorilor ar putea petrece următorii ani în spatele gratiilor. Copilul acestuia a suferit arsuri în urma exploziei, iar în cursul serii trecute a fost transportat la un spital din Iași. De precizat este faptul că micuțul este în afara oricărui pericol, însă va avea nevoie de îngrijiri medicale. Ștefan Bocancea a fost și el evaluat de medici. Iată că un semnal de alarmă pe care bărbatul a vrut să-l tragă pentru a-și căuta dreptatea i-a adus acestuia mari probleme cu legea. După ce va fi externat, micuțul se va întoarce în grija mamei sale. Reporterii BZI vă vor ține la curent cu acest caz.

Comentarii
  • Si daca voi,BZI, ati declansat tragedia?! Din punct de vedere psihologic, abordarea reporterului l-a destabilizat direct pe tata.Unui omin starea aceea,care resimte dureros o condamnare despre care el considera ca ar fi intervenit direct, nu-i vorbesti de si mai multa puscarie, pe un ton de siguranta absoluta.Pt ca in mintea lui e : `daca am fost condamnat pe ceva neclar,pe ceea ce e clar ( retinerea copilului ), daca omul asta ( reporterul ) spune ca voi fi condamnat cu siguranta, inseamna ca pt mine nu mai exista viitor.`. Dati dialogul oricarui psiholog si va va spune acelasi lucru : declansarea tragaciului a fost la voi.Si poate ca daca s-or gasi sa va scuture pt jurnalismul dubios pe care il practicati, BZI,care, de data asta, era sa coste viata a doi oameni, o sa va treziti la buun simt, onestitate si profesionalism.Mi-e scarba de voi!

  • Pai … nu stiu ce vina au ziaristii daca cel care s-a aruncat cu copilul a trimis mai intai poze la redactia BZI cu buteliile de gaz amenintand cu explozia si a luat si legatura telefonic inainte cu redactia Bzi. Bzi nu putea sa tainuiasca aceasta tentativa de sinucidere , redactia a fost obligata sa anunte politia sa ia masuri si sa-i dea un sfat sinucigasului. Nu dati vina pe BZI mai intai cititi cu atentie si analizati cazul.

  • La noi ân Olanda nu se bea poșircă. Duc dorul unei prune adevărate ca la tata acasă, nu mizeria de schnapps austriac s-au slivovitzul nemților.
    De asta nu putem revenii ân Romănia, că acum se bea la greu poșircă deșii trimitem miliarde ân țară.
    Mi s-e pare normal să te auto-eutanasiezi dacă nu ai altă opțiune decât a bea poșircă.

  • Bzi distrug vietile multor oameni,stau la usa politiei si alearga dupa senzational.Cum se pune politia in miscare si ei sa la faca munca si de procuror si de judecator.

Adauga un comentariu