Actualitate

Caz şocant în România! Mamă şi fiică s-au aruncat de la geam după ce un bărbat le ameninţă cu toporul

Publicat: 06 mart. 2021
Mașina de poliție intervin la un apel la 112 care anunța că două femei s-au aruncat de la geam după ce au fost amenințate cu toporul de către soțul unuia dintre ele
Cele două femei au sărit de la geam după ce soțul unuia dintre ele le-a amenințat cu toporul

Tot mai multe cazuri de violentă domestică în România ultimelor luni. De această dată vorbim despre un caz cu totul şocant al unor femei care s-au aruncat de la geam după ce au fost ameninţate de un bărbat cu un topor.

În Reșita, o mamă şi o fiică au făcut un gest disperat după ce soţul fiicei le-a ameninţat cu un topor. Incidentul a avut loc într-un cartier din municipiul Reșita.

Două femei s-au aruncat de la geam după ce au fost ameninţate cu toporul

Incidentul s-a produs în ziua de 5 martie 2021, în cartierul Țerova din municipiul Reșița. Conform datelor existente până la această oră, soţul fiicei le-a ameninţat cu toporul. Din disperare, cele două femei, mamă și fiică, s-au aruncat pe geam.

Jandarmii au constatat faptul că bărbatul care se afla în curtea imobilului unde a avut loc incidentul era agresiv verbal dar şi manifesta un comportament violent. Din aceste perspective, individul a fost încătuşat.

Cele două femei care au sunat la numărul unic de urgenţă 112 le-au spus oamenilor legii că bărbatul era sub influenţa băuturilor alcoolice şi că, dintr-o dată a devenit violent luând un topor şi încercând să spargă uşa. Cele două femei, speriate, au sărit pe geam şi au anunţat autorităţile. Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecţie.

Comentarii
Adauga un comentariu