Cancan

Ce vârstă are Tzancă Uraganu? Averea surprinzătoare a manelistul

Publicat: 25 mai 2022
Tzanca Uraganu imbracat intr-un tricou roz si purtand o pereche de ochelari de soare
Chiar dacă Tzancă Uraganu are vârsta de 31 ani, acesta deține o avere impresionată

Tzancă Uraganu, în vârstă de 31 ani a devenit celebru în timpul pandemiei după ce a avut câteva colaborări cu unii dintre cei mai cunoscuți artiști. Acesta are o avere impresionantă, bărbatul declarând că a strâns-o doar din cântat. Manelistul a devenit de curând din nou tată, cu toate că s-a despărțit de fosta soție.

În momentul de față, artistul are o relație cu Alina Stoican, ce mai este cunoscută și sub numele de Marymar.

Ce vârstă are Tzancă Uraganu?

Tzancă Uraganu este unul din ce mai apreciați maneliști ai momentului. Acesta este în vârstă de 31 ani, iar numele său real este Andrei Velcu. Bărbatul este finul lui Florin Salam și s-a făcut cunoscut prin colaborările pe care le-a avut cu artiști precum Alex Velea sau Jador. Artistul a avut un succes răsunător în timpul pandemiei. Melodiile pe care le-a lansat până la momentul actual, se bucură de milioane de aprecieri pe YouTube. Un alt celebru manelist este și Jean de la Craiova în vârstă de 51 ani.

De multe ori, Andrei Velcu a fost surprins în ipostaze controversate, din cauza femeilor. Una dintre amantele sale a fost Mădălina Miu. În momentul de față, bărbatul este într-o relație cu un make-up artist, Alina, ce a apărut în videoclipul melodiei „Regina din Maroc”. Mai mult de atât, artistul ar fi cerut-o în căsătorie pe actuala sa iubită.

Cu toate că a pus punct relației cu fosta sa soție, Lambada l-a făcut pentru a doua oară tată pe Tzancă Uraganu. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate după puțin timp de la aflarea faptului că femeia a rămas gravidă. Mai mult de atât, sarcina a fost ascunsă deoarece manelistul a dorit să-și protejeze fosta soție.

Averea surprinzătoare a manelistului

Cu toate că are doar 31 ani, cântărețul se poate lăuda cu o avere impresionantă. Acesta deține mai mult mașini de lux. În anul 2017, artistul a devenit proprietarul unui autoturism BMW I8, în valoare de 130.000 euro. După cumpărarea mașinii, Andrei Velcu a primit o vizită de la ANAF.

„Nu ascund nimic, doar că nu sunt atât de bogat precum se crede. Sunt lăutar, nu ştiu ce vor de la mine. De cele mai multe ori, cânt de plăcere ori la prieteni, nu-i pot refuza. Mi-au stabilit impozit pentru bani pe care eu nu-i câştig la nunţi, mi-au zis că au dovezi din live-urile şi filmuleţele postate de diverşi pe Facebook-ul meu. Am 26 de ani, de unde să strâng eu averi la vârsta asta?”, a declarat Tzancă Uraganu.

Ulterior, la doi ani diferență acesta a achiziționat un Mercedes GLE ce costa 70.000 euro. Tzancă mai deține un Rolls Royce Wraith în valoare de 200.000 euro și un Lamborghini de 250.000 euro. Cea mai recentă achiziție a sa este un Rolls Royce Cullinan de 350.000 de dolari. Andrei Velcu a sărbătorit în plină stradă, cu lăutari, iar imaginile au devenit imediat virale pe rețelele de socializare. Bolidul manelistului a fost adus cu o fundă roșie, iar iubita acestuia, Alina Marymar a fost cea care a distribuit imaginile pe internet. Pe lângă mașinile de lux, artistul deține o vilă în valoare de 500.000 de euro. Ba mai mult, aproape toate obiectele din casa sa sunt placate cu aur. Mobila din vila sa a fost comandată din străinătate. În interiorul locuinței sale se află și o sală de fitness.

Chiar dacă Tzancă Uraganu are vârsta de 31 ani, acesta deține o avere impresionată. O altă vedetă cu o pasiune pentru mașini este și Toni Iuruc, omul de afaceri având o avere de ordinul milioanelor de euro.
Adauga un comentariu