Cancan ultimă oră

Cea mai îndrăgită vloggeriță din România, bătută crunt de un investitor: Iese cu un fier de vreo 2-3 metri de construcţii şi mi-l înfige în picior

Publicat: 05 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Bianca Adam, una dintre celebrele vloggerițe cu zeci de mii de urmăritori din România, a povestit în lacrimi despre o experiență șocantă. Tânăra și iubitul ei au fost agresați fizic de un agent imobiliar. Tequila, așa cum i se spune în online, a dezvăluit pe canalul său cum ar fi fost bătută de un dezvoltator imobiliar în plină stradă şi nimeni nu ar fi ajutat-o. Bianca Adam nu doreşte să facă publică identitatea agresorului, însă va acţiona pe cale legală pentru ca bărbatul să fie pedepsit.

”Se anulează orice fel de valori dacă porţi un hanorac cu glugă sau eşti îmbrăcat în negru, cu pantaloni cu tur sau dacă nu eşti cum vor oamenii să arăţi. plânge.”, a povestit Bianca Adam.

Aceasta spune că a fost bătută în plină stradă de dezvoltatorul imobiliar. Bărbatului i-ar fi sărit țandăra când tânăra a parcat mașina în apropierea imobilului deținut de acesta și ar fi spart o bucată de marmură.

”M-a împins, mi-a smuls telefonul din mană, moment în care Brandi l-a prins de umeri. Eu nu mai aveam telefon,  moment în care eu am scos spray-ul, el îl ataca pe Brandi (n.r. iubitul Biancăi).”, a mai mărturisit vloggerița.

Bărbatul nu ar fi stat la discuții prea mult, ar fi sărit la bătaie, într-un mod agresiv.

”Mă trezesc cu el, un metru 80 de om, iese cu un fier de vreo 2-3 metri de construcţii care se pune la bazele blocului. Un fier, că înjură şi aleargă spre mine cu el şi mi-l înfige în picior. Erau nişte muncitori care lucrau la drumul respectiv fix lângă mine când mi-am luat acest fier. Nu a reacţionat niciunul.”, a mai spus aceasta.

Adauga un comentariu