Sport

Clipe îngrozitoare la Euro 2020! Christian Eriksen s-a prăbușit pe gazon, iar meciul a fost suspendat – UPDATE: Danemarca – Finlanda se reia – FOTO, VIDEO

Publicat: 12 iun. 2021
Eriksen s-a prăbușit în momentul în care Danemarca executa un aut. Grăbindu-se să primească mingea, Christian a căzut la pământ, în timp ce balonul l-a atins în zona genunchiului.

EURO 2020. Christian Eriksen (29 de ani) s-a prăbușit pe gazon în minutul 43 al meciului Danemarca – Finlanda. Meciul din grupa B e suspendat.

Eriksen s-a prăbușit în momentul în care Danemarca executa un aut. Grăbindu-se să primească mingea, Christian a căzut la pământ, în timp ce balonul l-a atins în zona genunchiului.

UPDATE, ora 21:58. De pe patul de spital, Eriksen și-a sunat colegii pentru a le cere să joace partida, întrucât se simte mai bine, informează ZDF, deținătorul de drepturi pentru Euro 2020 din Germania.

UPDATE, ora 21:38. Directorul sportiv al Federației daneze, Peter Møller, a dat un interviu în presa din Danemarca: „Christian a căzut pe gazon și a avut nevoie să fie resuscitat. Și-a revenit pe teren, înainte de a fi transportat în afara stadionului. A primit un tratament extrem de rapid, care l-a salvat. E la spital pentru investigații, am vorbit cu el. Și jucătorii au vorbit cu el și e bine. Sunt vești bune pentru el și familia lui. Ne gândim la ei. Meciul se va juca mai mult din șoc și din adrenalină decât din orice altceva”.

UPDATE, ora 21:10. Danemarca – Finlanda se reia
Federația daneză a anunțat că meciul Danemarca – Finlanda, suspendat după prăbușirea lui Eriksen, se va relua de la 21:30. Jucătorii au decis sa joace după ce li s-a confirmat că Eriksen este OK.

Echipele au ieșit la încălzire. Întâi se vor juca ultimele 5 minute ale primei reprize. După o scurtă pauză va începe actul secund.

UPDATE, ora 21:04. „Eriksen respiră singur și poate vorbi”, a spus Martin Schoofs, agentul danezului, pentru NPO Radio 1. Impresarul a ținut legătura cu tatăl fotbalistului.

UPDATE, ora 20:55. Directorul sportiv al lui Inter, Giuseppe Marotta, a vorbit la Sky Sport despre faptul că „există motive de optimism” în cazul lui Eriksen. Marotta spune că a vorbit cu stafful naționalei daneze.

UPDATE, ora 20:38. „Eriksen este treaz și va efectua examinări suplimentare la Rigshospitalet”, comunică federația daneză de fotbal.

UPDATE, ora 20:35. Eriksen este internat la Rigshospitalet.

UPDATE, ora 20:30. UEFA confirmă: „Jucătorul a fost stabilizat la spital”. Întreg stadionul a aplaudat după anunțul crainicului.

UPDATE, ora 20:27. Un fotograf Reuters susține că l-a văzut pe Eriksen ridicând brațul în timp ce era scos de pe teren. Nu s-a anunțat oficial nimic despre starea lui Christian Eriksen.

UPDATE, ora 20:21. „Un coleg de la Reuters l-a văzut pe Eriksen ridicând mâna în timp ce era scos de pe teren. Avem speranțe”, scrie pe Twitter jurnalistul Philip O’Connor. „Se pare că Eriksen a părăsit conștient terenul”, notează și RTVE Deportes.

UPDATE, ora 20:18. Conform The Guardian, partida are șanse mici să fie continuată în această seară.

UPDATE, ora 20:08. Eriksen a fost transportat la spital.

UPDATE, ora 19:57. Eriksen e scos de pe teren pe targă. Tot stadionul îi strigă numele.

UPDATE, ora 19:56. „Meciul e suspendat de către UEFA”, anunță comentatorul ProTV, Alex Rădulescu.

UPDATE, ora 19:55. Jucătorii Finlandei se îndreaptă către vestiare.

Christian Eriksen s-a prăbușit pe gazon în timpul meciului Danemarca – Finlanda

Mijlocașul lui Inter nu a fost lovit de nimeni înainte. Acesta a rămas inconștient pe gazon și nu a mai putut respira. Medicii l-au resuscitat pe teren aproximativ 15 minute. S-a apelat și la defibrilator.

Jucătorii Danemarcei nu s-au putut opri din plâns. Aceștia au format un zid în jurul lui Eriksen, pentru a nu fi filmat momentul în care colegul lor se zbate pentru viață.

Suporterii de pe stadionul din Copenhaga sunt șocați. Mulți dintre ei au privit scenele dramatice cu lacrimi în ochi.

Avem o situație dificilă. Trebuie să rămâneți pe scaune până când vă putem spune mai multe
– Anunțul crainicului

Comentarii
  • A.N.A.BOLIZANTEEEE…..MULTEEEE SI UITE REZULTATUL….NU E SINGURUL SPORT ! …POFTIȚI LA SALARIUL MINIM ȘI…..NU MAI FACETI …STOP !?!?🤔

Adauga un comentariu