Magazin

Cand va deveni Delia mamica pentru prima oara

Publicat: 10 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cand va deveni Delia mamica pentru prima oara
1

Este o artista de succes si o reala inspiratie pentru femeile din Romania, insa un alt detaliu din viata Deliei este invaluit in mister: cand va deveni mamica pentru prima oara. Oana Matache, sora Deliei, a marturisit care sunt planurile artistei in privinta familiei sale. Delia, in varsta de 37 de ani, este casatorita cu Razvan Munteanu de sapte ani.

Pe Cheloo il stie toata lumea, dar sa vezi cum arata iubita juratului de la Antena 1. Cu ea si-a refacut viata dupa divortul de sotia care avea probleme cu drogurile

„Deliei ii convine situatia de a fi matusa mai mult decat de a fi ea mama. Ar fi mai complicat. Asa vine in vizita, ii vede, e topita dupa ei”, a declarat Oana Matache, pentru click.ro semn ca Delia nu are de gand sa ramana insarcinata prea curand.

Delia, despre lipsurile din viata ei
„Eu nu am totul, dar nici nu mi-as dori sa am totul. E bine sa ai si lipsuri. Lipsurile te motiveaza sa te descoperi. Ma relaxez nefacand nimic. Spectacolele mele sunt cele mai scumpe proiecte. Ma ainte de spectacole nu ma obosesc si nu mananc mult. Imi doresc sa fac un traseu pe munte”, a spus Delia la Antena Stars.

 

Adauga un comentariu