Eveniment-Social

Sylvio lanseaza noul hit Utopia in premiera intr-o super Cafenea din Iasi!

Publicat: 08 nov. 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sylvio lanseaza noul hit Utopia in premiera intr-o super Cafenea din Iasi
1

Vinerea asta, pe 9 noiembrie, va avea loc in oras o petrecere cu totul speciala! Invitatul special va crea o atmosfera incendiara si va aduce UTOPIA in inima orasului Iasi. Sylvio a fost unul din principalii entertaineri din anii trecuti, in cel mai nebunesc si nonconformist loc din Mamaia, Crazy Beach. De la apus pana la rasarit, pe malul Marii Negre, a hipnotizat publicul cu muzica sa. Cunoscut deja pentru petrecerile explozive de la Neversea, unde a creat nopti si amintiri demne de povestit prietenilor. Vineri se va scrie un nou capitol al UTOPIEI pentru prima data in Cafeneaua Piata Unirii!

O locatie fresh, cu elemente inspirate din cultura tiki si un ambient exotic, reprezinta cadrul perfect pentru o astfel de petrecere. In mijlocul toamnei, timpul parca sta in loc, iar nostalgia serilor de vara este adusa sub semnatura lui Sylvio.

Un super concurs este pregatit pentru toti cei care vor sa se distreze pana in zori. Realizat in parteneriat cu Smirnoff, Finlandia si Captain Morgan, vei avea ocazia sa castigi 10 premii ce constau in pachete de consum. Regulile pentru participare sunt foarte simple, iar mai multe detalii vei primi pe pagina de Facebook

Intrarea la eveniment este libera!

Rezervari: 0743 663 903

Adauga un comentariu