Cancan

Cristina Ciobănașu are un nou iubit! Cu cine a fost surprinsă fosta parteneră a lui Vlad Gherman

Publicat: 31 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Ciobănașu are un nou iubit Cu cine a fost surprinsă fosta parteneră a lui Vlad Gherman
Cristina Ciobănașu și-a refăcut viața sentimentală după ce la începutul anului se despărțea de Vlad Gherman

Actrița Cristina Ciobănașu pare să-l fi uitat pe fostul iubit, cu care a avut o relație de 10 ani și de care s-a despărțit la începutul anului. Mai trebuie spus că ea și Vlad Gherman au fost logodiți timp de cinci ani… Acum, simpatica vedetă iubește din nou și recent a fost surprinsă în compania noului partener.

După o poveste de dragoste care a durat aproape 10 ani, nimeni nu se aștepta ca Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu să își spună vreodată adio. Cu toate acestea, actrița din Fructul oprit și Sacrificiul pare că iubește din nou, deoarece a fost surprinsă în brațele noului partener!

Cristina și Vlad s-au cunoscut pe vremea când erau doar doi copii și și-au jurat iubire eternă. Din păcate, după aproape 10 ani de relație și cinci ani de logodnă, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au pus stop relației lor, completând ultima filă a poveștii lor de iubire.

Cristina Ciobănașu are un nou iubit

Așadar, se pare că nu ar mai exista nicio cale de împăcare întrucât Cristina Ciobănașu ar fi fericită în brațele altui cavaler. Simpatica roșcată și-ar fi găsit dragostea în persoana altui bărbat. Tânărul, pe nume Alex, ar fi noul iubit al celebrei artiste, iar povestea lor ar fi început acum câteva luni de zile. Se pare că roșcata și noul ei iubit au fost surprinși în ipostaze dulci și romantice, în Centrul Vechi din Capitală, unde s-au sărutat și s-au îmbrățișat precum doi îndrăgostiți la început de relație.

Mai mult decât atât, actrița și presupusul ei iubit au participat împreună la un festival de muzică, unde s-au distrat pe cinste. Așadar, se pare că relația celor doi ar fi destul de serioasă. Cristina Ciobănașu a fost cea care a postat o fotografie în care apare alături de Alexandru, imagine în care tânărul o ține în brațe, iar zâmbetele de pe chipul celor doi par să exprime mai mult decât o mie de cuvinte.

Ce spune Cristina Ciobănașu despre prima iubire

Cristina și Vlad au trăit o frumoasă poveste de dragoste și pe platourile de filmare, dar și în viața reală. Culmea, multă lume aștepta ca cei doi să ajungă în fața altarului „pe bune”, după ce au experimentat asta pe platourile de filmare. Mai mult, Cristina Ciobănașu a fost cerută în căsătorie în urmă cu mult timp de către Vlad Gherman și nu a ezitat să spună „DA”. Astfel, despărțirea dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman a șocat pe toată lumea! Însă, actrița a vorbit despre fostul ei iubit numai la superlativ.

„Vlad a fost prima mea iubire și așa va rămâne în sufletul meu. Este un om capabil să iubească persoana de lângă el mai mult decât pe el însuși. Am trăit o poveste de iubire ca în filme și amintirea atâtor momente frumoase n-o să ne-o ia nimeni, niciodată. Nu putem vorbi despre un moment anume în care am simțit că despărțirea este iminentă, au fost mai multe lucruri care s-au acumulat în timp și pe care le-am discutat înainte de a lua hotărârea să mergem pe drumuri separate”, a declarat Cristina Ciobănașu, care de ceva timp are un nou iubit.

Adauga un comentariu