National

Cum a reacționat mama agresorului din Suceava: „Mă uitam la filmare, au venit domnii poliţişti”

Publicat: 17 feb. 2020

Imaginile în care un tânăr de 19 ani îşi bate iubita însărcinată au revoltat o ţară întreagă. Mai mult decât atât, imaginile au fost surprinse chiar de către mama victimei. Internetul s-a aprins sâmbătă, după ce în mediul online au apărut imagini cu o adolescentă de 15 ani, însărcinată în cinci luni, în timp ce este bătută cu biciul de către partenerul său. Ba chiar mai mult de atât, băiatul din comuna Horodnic de Sus şi-a pus iubita să-şi bage mâinile în jar încins. Fata, supusă, a stat în genunchi şi nu a mişcat o clipă. Se pare că acesta era gelos şi o bănuia pe fată că l-ar fi înşelat.

În plus, chiar dacă imaginile vorbesc de la sine, fata şi mama ei, cea care a filmat întreaga scenă, nu l-au dat pe mâna Poliţiei pe agresorul de 19 ani, de teamă ca nu cumva să fie date afară din casă, ele locuind la domiciliul său. Oamenii legii s-au autosesizat, însă, şi au decis să-l aresteze preventiv pentru 30 de zile pe făptaş.

Prima reacţie a mamei agresorului

Mama agresorului a avut şi ea o reacţie după ce fiul său a fost filmat în timp ce îşi bate iubita însărcinată, femeia declarând că ea nu ştia nimic despre acest episod, ci a aflat întreaga poveste în momentul în care imaginile au ajuns în mediul online.

”Eu n-am ştiut până n-am văzut filmarea pe Facebook. Şi când mă uitam la filmare, au venit domnii poliţişti. Îmi pare rău! Îmi pare foarte rău!”, a spus mama băiatului de 19 ani, potrivit Observator.tv.

Comentarii
Adauga un comentariu