Local

Femeia tăiată cu drujba de propriul fiu a scăpat cu viață și s-a întors acasă după doar 5 zile petrecute în spital! Ieșeanca locuiește în continuare cu cel care a atacat-o

Publicat: 24 nov. 2021
Mașini de Poliție, SMURD
Femeia tăiată cu drujba de propriul fiu a fost externată

Ieșeanca Maria S., în vârstă de 79 de ani, tăiată cu drujba de propriul fiu, și-a revenit parțial după ce a fost la un pas de moarte și s-a întors acasă după mai multe zile de spitalizare. Starea ei era una critică, iar medicii erau rezervați cu privire la evoluția stării de sănătate, însă, acum, este bine și se recuperează

După ce a avut o evoluție foarte bună, Maria S., femeia care a fost tăiată cu drujba de propriul fiu, a primit o nouă șansă. Aceasta a fost internată doar 5 zile după incident, iar, duminică, 21 noiembrie 2021, ieșeanca a fost externată. Femeia s-a întors acasă, în satul Mănăstirea, din comuna Dagâța, județul Iași, unde locuiește în continuare cu cel care îi putea fi călău, cu nora și cu nepoții. Ieșeanca are nevoie de recuperare după toată această dramă.

„Pacienta a fost externată duminică, 21 noiembrie 2021, în stare bună, recuperată post-operator și fără complicații”, a precizat dr. Mădălina Staicu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Iași.

Amintim că pacienta, în vârstă de 79 de ani, din județul Iași, a fost internată în Secția de Chirurgie Toracică din cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Iași, în dimineața zilei de 18 noiembrie 2021, fiind dirijată de către UPU a Spitalului „Sfântul Spiridon”, ca urmare a unui traumatism toracic prin heteroagresiune, având ca rezultat o plagă tăiată, localizată la nivelul hemitoracelui stâng, pe linia axilară, cu lungime de aproximativ 20 de cm, care a fost suturată în scop hemostatic, în urgență. La nivelul UPU a fost efectuat un examen computer tomograf toracic care a relevat fracturi costale C8, C9 stângi și hidropneumotorax stâng. Ulterior, pacienta a fost dirijată către Clinica de Chirurgie Toracică din cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Iași.

Ieșeanul a vrut să-și taie mama cu drujba din cauza averii

Maria S. a ajuns în această situație după ce a fost tăiată cu drujba de fiul său. Autoritățile spun că acesta și-a atacat mama pentru o casă. Fiul, Vasile S., și mama acestuia, Maria S., în vârstă de 79 de ani, sunt cunoscuți în comunitate ca fiind două persoane ce consumă frecvent alcool. În seara incidentului, după ce amândoi băuseră bine, au început să se certe de la casa pe care o are femeia, iar fiul acesteia vrea să o dobândească. În urma conflictului, care s-a întețit pe fondul consumului de alcool, Vasile și-a ieșit din fire și a început să-și lovească mama.

Ce a urmat este desprins parcă din filmele de groază. Bărbatul a pus mâna pe drujba din curte și, fără să stea pe gânduri, și-a tăiat mama. Femeia a fost rănită, dar a scăpat cu viață. La scenele terifiante au fost martori și cei 6 copii ai lui Vasile, dar și soția acestuia.

Incidentul a avut loc aproape de miezul nopții

Amintim că, în cursul serii de 16 noiembrie 2021, a fost sesizat printr-un apel la numărul unic de urgență 112 faptul că o femeie zace într-o baltă de sânge într-un sat din județul Iași. La fața locului s-a deplasat un echipaj tip B2 din comuna Țibănești, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) și polițiștii ieșeni.

Incidentul a avut loc în satul Mănăstirea, comuna Dagâța, din județul Iași. Echipajele medicale care au ajuns de urgență la fața locului au găsit o femeie cu o plagă tăiată în zona abdomenului. Oamenii legii au aflat că a fost vorba despre un conflict în familie, pe fondul consumului de alcool.

Comentarii
  • trebuie sa fii retardat mintal sa te intorci in aceeasi casa in care cineva a atentat la viata ta…cred ca femeia ar trebui internata, nu baiatul

  • Organele competente ar fi trebuit sa o ia in custodie pe femeie si sa fi luat masuri de prevenire asigurandu-i cazare corespunzatoare. Femeia e batrana, are probleme cu alcoolul, poate dificutati economice pentru a-si gasi o alta locuinta, in plus si-n situatia in care este dupa operatie… nu-i chiar asa de usor, bineinteles lasata singura in voia sortii, s-a intors la casa ei. Ce-ar face altul in situatia ei? in acest caz alternativa era sa ramana in mijlocul strazii, acolo unde au aruncat-o „institutiile” dupa ce au externat-o.

Adauga un comentariu