Magazin

Foc și sânge 2022: ediție în exclusivitate la BOOKZONE

Publicat: 04 aug. 2022

Bookzone îți oferă în exclusivitate cartea Foc și sânge 2022, ediția de anul acesta. Poate fi precomandată și este disponibilă pentru livrare începând cu data de 10 august 2022. Această carte este perfectă pentru toți fanii serialului Game of Thrones și nu numai. Acțiunea cărții Foc și Sânge este plastă cu sute de ani înainte de Urzeala Tronurilor, astfel că este un prilej excelent pentru a afla ce s-a întâmplat cu adevărat și cum s-a ajuns la situațiile pe care le cunoști și tu, dacă ai citit seria Cântec de Gheață și foc, ce a stat la baza serialului.

Una dintre cele mai amănunțite descrieri ale cărții este oferită de către Marian Coman, redactor-șef ARMADA: „Dacă ai colindat cu ochii minții de-a lungul și de-a latul Westerosului, cucerit de măiestria de povestitor a lui George R.R. Martin, sedus nu numai de aventurile membrilor familiei Stark, ci și de detaliile geografice ale acestui continent, atunci merită, negreșit, să cunoști în amănunt și istoria locului. Să cobori cu sute de ani prin pâlnia acestui timp țesut din cuvinte, până când Casa Targaryen a ajuns la Piatra Dragonului. Și apoi să urci prin veacuri de foc și de sânge, așa cum urcă dragonii către cer.

George R.R. Martin nu a scris o poveste, a construit un univers.“ Așadar, trebuie neapărat să citești această carte, pentru a te bucura în continuare de modul unic de relatare a evenimentelor și de bogăția de detalii oferite de autorul George R.R. Martin.

Cartea Foc si sange 2022 prezintă situația cu sute de ani înainte de Urzeala tronurilor. Atunci, Casa Targaryen, singura familie de stăpâni ai dragonilor supraviețuise decăderii Valyriei și se stabilește la Piatra Dragonului. De acolo începe povestea generațiilor de conducători ce luptă pentru a păstra Tronul de Fier. Primul dintre aceștia a fost legendarul Aegon Cuceritorul.

Mai apoi, cartea ne poartă spre razboiul numit Dansul Dragonilor. În acele pagini, vei afla care sunt crimile oribile înfăptuite de Maegor. Ești curios să afli cum arăta Westeros când dragonii stăpâneau cerul? Tot din această carte poți afla, la fel cum vei putea citi și despre ce a devenit Valyria după marele dezastru ce a lovit-o.

Cartea este o adevărată operă de artă, așa cum ne-a obișnuit geniul literar George R.R. Martin. Vei putea afla răspunsul la numeroase întrebări despre Citadelă și despre istoria tulburătoare și pasionantă a Targaryenilor.

Dacă nu ai citit până acum Seria Cântec de Gheață și foc și dacă nici nu ai văzut serialul, atunci îți recomandăm să comanzi cărțile de la BOOKZONE. Sunt lecturi unice, de care te vei îndrăgosti de la primele pagini. Autorul nu se zgârcește la detalii, astfel că îți vei putea imagina lumea stăpânită de dragoni așa cum este în viziunea lui George R.R. Martin. LA BOOKZONE găsești întreaga serie Cântec de Gheață și foc și de asemenea îți recomandăm să comanzi și noua carte Foc și Gheață pentru a afla ce s-a întâmplat înainte de celebra Urzeală a tronurilor.

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/W8Qqn1PmQH0
Adauga un comentariu