National

Fotografii de nedescris! O autospecială de Poliţie a fost distrusă într-un accident rutier: Agenţii de Poliţiei se află în stare gravă – FOTO

Publicat: 15 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident tragic în judeţul Caraş-Severin. O autospecială de Poliţie a fost făcută praf în urma unei coliziuni cu două TIR-uri şi un camion. Accidentul a avut loc pe Drumul Naţional 6, în localitatea Buchin, judeţul Caraş-Severin. Tragedia s-a produs exact lângă oraşul unde Marcel Vela, ministru de Interne, a fost edil, Caransebeş.

Conform Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara, circulația este restricţionată pe DN 6, la Buchin, județul Caraș-Severin, în urma unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism de Poliție, o autocamionetă și două TIR-uri.

Reprezentanții ISU Caraș-Severin au transmis că accidentul s-a produs miercuri, 15 ianuarie 2020, în jurul amiezii.

„Nu au fost persoane încarcerate, dar două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la CPU Caransebeș”, au spus cei de la ISU Caraș-Severin. Cei doi agenţi de poliţie din maşină se află în stare gravă.

Autospeciala de Poliţie se deplasa într-o misiune spre direcţia Timişoara. Aceasta avea semnalele acustice şi luminoase pornite. Oamenii legii însoţeau o ambulanţă care se deplasa la spital cu un bolnav psihic. Ambulanţa, circula în faţa maşinii organelor legii, a intrat într-o depăşire şi s-a izbit puternic de un autoturism care tracta o platformă. Maşina de Poliţie a executat aceeaşi depăşire şi a acroşat lateral platforma, impactul fiind unul devastator.

Adauga un comentariu