National

Tatăl lui Sebi Olariu, gest copleșitor după nouă luni de la moartea tânărului! Tatuajul special pe care și l-a făcut

Publicat: 19 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tatăl lui Sebi Olariu gest copleșitor după nouă luni de la moartea tânărului Tatuajul special pe care și l-a făcut
Tatăl lui Sebi Olariu, gest copleșitor după nouă luni de la moartea tânărului! Tatuajul special pe care și l-a făcut

Astăzi se împlinesc nouă luni de când Sebi și Roberta au murit în accidentul rutier provocat de Vlad Pascu în stațiunea 2 Mai, după ce s-a urcat la volan sub influența substanțelor interzise. După atât de mult timp petrecut fără fiul său, Valentin Olariu, tatăl lui Sebi, a decis să își facă un tatuaj, pentru a purta vie amintirea băiatului, chiar pe propria piele.

Ieri, în data de 18 aprilie, părinții lui Sebi și ai Robertei s-au prezentat la tribunal, acolo unde au cerut amânarea termenului de judecată până la data în care se va afla dacă judecătoarea ce se ocupă de caz, Ancuța Popoviciu, va fi sau nu sancționată.

Tatăl lui Sebi Olariu, gest copleșitor după nouă luni de la moartea tânărului!

La ieșirea din sala de judecată, Valentin Olariu, tatăl lui Sebi, le-a făcut o mărturisire copleșitoare jurnaliștilor. Cu lacrimi în ochi, bărbatul a arătat că și-a tatuat chipul și numele fiului său pe braț. Tatuajul este unul cu totul special, sub forma unei role de film, ales tocmai pentru că, potrivit lui Valentin Olariu, cel mai mare vis al lui Sebi era să devină regizor.

​„Mi-am făcut un tatuaj… Vreau să-l am mereu pe Sebi lângă mine. Sebi voia să devină regizor, îi plăcea foarte mult camera de vederi. Visa să devină cel mai mare regizor, chiar el îmi spunea: Tată, dă-mi mie banii acum, că o să vă umplu eu de bani, când mă voi face mare. Îl am și pe el, și acesta (tatuajul – n.r.) reprezintă ochiul mamei”, a declarat Valentin Olariu, conform Ziua de Constanța.

O supraviețuitoare a tragediei din 2 Mai a făcut mărturisiri dureroase despre accident

În dimineața în care Sebi și Roberta au sfârșit în accidentul provocat de Vlad Pascu, cei doi studenți se îndreptau spre cazare, alături de alți prieteni de-ai lor.

Recent, una dintre persoanele care îi însoțeau a dezvăluit cum s-a produs întreaga tragedie.
Potrivit unei supraviețuitoare a accidentului din 2 Mai, totul s-a întâmplat într-o fracțiune de secundă. Într-o clipită, tinerii s-au trezit la pământ și nu au apucat decât să vadă cum Vlad Pascu s-a oprit, inițial, în mijlocul drumului, ulterior demarând în trombă, în timp ce victimele sale zăceau, fără viață, pe caldarâm.

„Nu îmi amintesc foarte multe. Totul a fost foarte brusc. Știu doar că voiam să ajungem cu toții acasă sănătoși și deodată m-am trezit pe jos, neștiind ce se întâmplă. Era întuneric, era liniște, auzeam doar mașinile. S-a oprit în mijlocul drumului și a întors foarte repede mașina și s-a întors în Vamă”, a povestit una dintre tinerele care a supraviețuit tragediei din localitatea 2 Mai, pentru Antena 3 CNN.

@paparazziitiktok123 #goviral #foryourpage #fypシ ♬ Very Sad – Enchan

Adauga un comentariu