Cancan

Iancu Sterp îi aduce acuzații lui Zanni, după finala Survivor All Stars. „El nu are replică în fața mea”

Publicat: 11 iun. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iancu Sterp îi aduce acuzații lui Zanni după finala Survivor All Stars. El nu are replică în fața mea
După finala Survivor All Stars, Iancu Sterp a decis să îi aducă o serie de acuzații lui Zanni

Iancu Sterp îi aduce acuzații lui Zanni și dă cărțile pe față după finala Survivor All Stars. Competiția s-a încheiat de mai bine de o săptămână, dar acuzațiile grave la adresa câștigătorului abia acum au ieșit la iveală.

Iancu Sterp a dezvăluit în emisiunea lui Cătălin Măruță cum ar fi supraviețuit Zanni în Republica Dominicană pe toată durata show-ului.

Iancu Sterp îi aduce acuzații lui Zanni, după finala Survivor All Stars

Deși regulamentul Survivor interzice strict primirea de provizii din afară competiției, se pare că Zanni, câștigătorul Survivor All Stars, ar fi beneficiat de anumite avantaje nepermise.

Surse din cadrul emisiunii susțin că Zanni ar fi primit pachete cu mâncare din afara competiției, suplimentând dieta spartană formată din nuca de cocos și alte provizii găsite în junglă.

Mai mult decât atât, acuzațiile includ și primirea unui telefon mobil. Se vehiculează că Zanni petrecea zilnic 1-2 ore vorbind la telefon, ținându-se la curent cu tot ce se petrece în afara concursului și citind comentariile legate de el, cu scopul de a-și ajusta comportamentul în competiție.

„El nu are replică în fața mea, pentru că el este un om eliminat. Eu nu am fost eliminat, el este un om eliminat. Nu ar trebui să aibă dreptul să vorbească de mine. Asta m-a deranjat cel mai tare și doar din cauza asta o să spun acum adevărul în direct. M-a deranjat foarte tare că Zanni a spus că eu am stat pe spate și mă uitam la Războinici cum se bat și el s-a aruncat în cap pentru echipa lui. A fost exact invers. O să spun în direct că Zanni avea pachet săptămânal de mâncare, avea telefon. Vorbea la telefon, stătea pe internet.

Cei din stafful Survivor nu știau, bănuiau, nu l-au prins niciodată. Concurenții știau. Survivor este 100% pe bune. Nu ne dă nimeni în plus de mâncare, nu dormim la hotel, dar dacă noi putem să ne fofilam pe ici, pe colo, poate reușeam. Eu mă duceam noaptea la furat, la tomberon, și mai găseam jumătatea de sandwich, o caserolă de orez și împărțeam mereu cu echipa. Echipa mea știe că eu mi-am rupt picioarele pentru ei să le duc mâncare. Echipa de producție arunca la gunoi când nu mai erau atenți paznicii. Noi eram păziți mereu”, a mărturist Iancu Sterp.

Iancu crede că totul a fost planificat

Fratele lui Culiță Sterp a dezvăluit că totul a fost minuțios planificat. El susține că Zanni ar fi plătit un localnic încă de la începutul competiției pentru a-i aduce mâncare. De asemenea, nu ar fi fost singurul, ci și alți Faimoși ar fi folosit această metodă pentru a-și asigura hrana pe durata competiției.

„Erau un localnic de acolo, îi dăduse  bani de la început. Mai mulți Faimoși au făcut combinația asta. A spus lumea că mi-a lăsat acolo Culiță terenul pregătit. Culiță, într-adevăr, s-a descurcat mai bine decât mine acolo. Eu mi-am rupt picioarele, fugeam să caut de mâncare.

El stătea pe spate, venea pachetul și avea și telefon. Cumetre, cum facem? În fiecare luni când mergea să își ia pachetul, el stătea pe telefon 1/2 ore, cât voia el. (…) Zanni a făcut-o la un moment dat pe Ștefania Ștefan caracatiță. A văzut că lumea îl critică că a făcut-o caracatiță. A venit supărat și a spus ce zice lumea de el, că a făcut-o așa. Când a fost la duel cu Ștefania Ștefan, Zanni a spus că e cu o fată superbă la duel. Și-a schimbat imediat atitudinea. Vedea ce zice lumea și știa cum să se comporte mereu, pentru că era la curent cu tot ce se întâmplă”, a mai spus Iancu Sterp.

După finala Survivor All Stars, Iancu Sterp a decis să îi aducă o serie de acuzații lui Zanni. Deși artistul nu a comentat încă acuzațiile, rămâne de văzut dacă producătorii emisiunii vor lua atitudine și vor investiga incidentul.

Adauga un comentariu