Local

Începe a 17-a ediție a campaniei umanitare „Prietenii lui Moș Crăciun”! Împreună cu dumneavoastră să fim alături de cei nevoiași. Să fim mai buni de Sărbătorile de iarnă!

Publicat: 01 dec. 2021
Cea mai mare campanie umanitară din Iași vine în sprijinul oamenilor necăjiți, copii, adulți sau bătrâni, care nu au ce pune pe masă de sărbători

Până la noaptea de Crăciun au mai rămas 25 de zile, iar cotidianul BUNĂ ZIUA IAȘI, în parteneriat cu Asociația Culturală Europeană, va demara o nouă ediție a campaniei umanitare „Prietenii lui Moș Crăciun”. Ajunsă la cea de a 17-a ediție, cea mai mare campanie umanitară din Iași vine în sprijinul oamenilor necăjiți, copii, adulți sau bătrâni, care nu au ce pune pe masă de sărbători. Datorită dumneavoastră, oamenilor cu suflet mare, campania umanitară „Prietenii lui Moș Crăciun” rămâne cea mai mare colectă publică din județul Iași.

Dincolo de criză, pandemie, campanii electorale sau dificultăți financiare, ani la rând, oamenii cu suflet mare din Iași au înțeles să ofere din puținul lor și acelor semeni cu care soarta nu a fost la fel de darnică. Fie că vorbim despre oameni de afaceri, rectori, șefi de instituții, parlamentari, profesori universitari, aleși locali și județeni, medici, an de an, aceștia s-au alăturat maratonului umanitar derulat de echipa cotidianului BUNĂ ZIUA IAȘI. De la lansarea campaniei, în urmă cu 17 ani, peste 11.000 de copii, bătrâni și familii nevoiașe au primit un ajutor consistent cu ocazia sărbătorilor. Campania umanitară „Prietenii lui Moș Crăciun” a reușit în fiecare an să adune sute de persoane care au ținut să pună umărul la bunăstarea unor oameni necăjiți.

În fiecare an, colecta umanitară organizată de cotidianul BUNĂ ZIUA IAȘI a fost un proiect de succes. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără ajutorul dumneavoastră, al oamenilor cu bani și cu suflet mare din județul Iași. An de an, în preajma Sărbătorilor de iarnă, am fost aproape de oamenii nevoiași din județul Iași, le-am oferit alinare celor care nu au pe nimeni și care nu mai au vreo speranță de mai bine. Cu toții trebuie să arătăm nu doar deschidere, ci și compasiune și înțelegere pentru cei din jurul nostru, pentru cei cu care soarta nu a fost atât de bună.

Timp de aproape 3 săptămâni, vom publica zilnic, în paginile cotidianului BUNĂ ZIUA IAȘI și pe site-ul www.bzi.ro, onorabila listă a prietenilor lui Moș Crăciun. Lista va rămâne deschisă pentru oamenii de bine, care au înțeles că, din puținul lor, pot să le ofere un ajutor, oricât de mic, unor copii și bătrâni care au uitat de când nu au mai mâncat un cozonac, o portocală sau o bucată de carne. Acestora li se adresează campania umanitară „Prietenii lui Moș Crăciun”, o campanie din sufletul dumneavoastră pentru cei de lângă noi, cei cu care viața nu a fost deloc darnică.
Publicăm în continuare numărul de cont al Asociației Culturale Europene, în care pot fi depuse donațiile. Acesta este: RO43BRDE240SV36451702400, deschis la BRD – Sucursala Iași. Orice ieșean sau om de afaceri care dorește să pună umărul pentru a aduce o rază de bucurie în sufletele unor persoane necăjite o poate face donând bani în contul asociației.

Echipa BUNĂ ZIUA IAȘI

Adauga un comentariu