Remedii naturiste

Iată de ce ar trebui să iti freci axilele cu apa de gura Listerine

Publicat: 08 dec. 2019

Listerine elimina transpiratia. Listerine este utilă pentru multe lucruri. Desigur, utilizarea sa principală este cea a apei de gură, dar o puteți folosi si pentru a scăpa de puncte negre. De asemenea, puteți folosi apa de gură pentru a elimina mirosurile ne placute. Puteți utiliza Listerine si ca înlocuitor al deodorantului.

Listerine

Listerine este utilizata în principal și vândut aca apă de gură, dar este de fapt un produs miracol. Nu este atât de ciudat când îți dai seama că Listerine conține cimbru, eucalipt și alcool printre alte ingrediente. Pe lângă tot ceea ce am menționat, este eficient și împotriva matreții și îl puteți folosi pentru a scăpa de infecțiile fungice ale piciorului. Acestea sunt doar câteva exemple despre ceea ce poți face cu apa de gură. O puteți utiliza, de asemenea, pentru a combate mirosurile rele. Soluția ideală atunci când nu mai aveți deodorant!

Listerine elimina transpiratia. La subrat

Este posibil să nu observați sau să nu vă amintiți că nu mai aveți deodorant in casa exact cand aveti nevoie. Ți s-a întâmplat vreodată? Și vi se poate întâmpla din nou. Deci, avem o veste bună: în acest caz, puteți folosi și Listerine! Prin aplicarea Listerine pe axile tale, nu numai că axile tale se vor simți bine, dar bacteriile care sunt ascunse acolo vor fi, de asemenea, eliminate de apa de gură.

Cum funcționează?

Pur și simplu aplicați puțin Listerine pe un disc de bumbac. Sunt suficiente câteva picături de apă de gură; nu trebuie să udați întregul disc. Atingeți sub braț și mirosul va dispărea. Datorită apei de gură, vă veți simți proaspătă toată ziua.

Listerine elimina transpiratia. Sfat bonus

Listerine ajută, de asemenea, la combaterea mâncărimii. Dacă ați fost mușcat de un țânțar sau dacă aveți o alergie care provoacă mâncărime, aplicați puțina Listerine pe un disc de bumbac și frecati ușor pe zona afectată a pielii. Mâncărimea se va calma rapid. Acest truc funcționează, de asemenea, pentru a reduce durerea atunci când ești înțepat de o albină sau viespe.loading...

Adauga un comentariu