Magazin

Noutățile lunii de la LIBREX: comandă titluri de excepție

Publicat: 09 apr. 2021

O nouă lună, noi oportunități pentru a citi cât mai mult. Sperăm să îți păstrezi obiceiul sănătos de a citi în fiecare zi, deoarece te relaxează și te ține departe de gândurile negative. Astăzi vrem să îți prezentăm câteva titluri nou apărute la LIBREX, pe care le poți comanda la prețuri foarte bune.

1.    A fost doar ciuma, de Ludmila Ulitkaia

O carte interesantă, care abordează subiecte de actualitate. La începutul pandemiei de Coronavirus, autoarea început să își ordoneze toate manuscrisele și hârtiile și astfel descoperă un scenariu din anul 1988, care nu a fost publicat în principal din motive politice. Astfel, hotărăște să îi mai dea o șansă și astfel apare romanul A fost doar ciuma, bazat pe fapte reale. Cartea prezintă cum a fost împiedicată izbucnirea unei epidemii de ciumă în anul 1939, în Rusia. Un cercetător care lucrează la un vaccin împotriva ciumei se infectează în mod accidental și în aceeași zi se deplasează la Moscova, unde trebuia să își prezinte rezultatele. După apariția primelor simptome, începe o cursă contra-cronometru pentru a identifica toate persoanele cu care a intrat în contact și pentru a le izola.

  1. Mai târziu, de Stephen King

Dacă îți place genul horror, probabil știi deja că Stephen King nu dezamăgește niciodată. Această nouă carte cu siguranță te va captiva și te va ține cu sufletul la gură până la final. Personajul principal este Jamie Conklin, care își dorește o copilărie normală. S-a născut cu o abilitate supranaturală pe care trebuie să o țină secretă, însă care îi va face mult rău. Reușește să stea departe de necazuri, până când un detectiv îl convinge să își folosească puterile pentru a rezolva un caz.

  1. Punctul pe I, de Joel Schwartzberg

Nu puteam să nu îți recomandăm și o carte de dezvoltare personală, care să te ajute să devii cea mai bună versiune a ta. Este o carte ce îți explică modul în care poți deveni cel mai convingător susținător al propriilor idei, atunci când încerci să schimbi ceva sau să îndemni pe cineva să acționeze. Deși unele persoane au idei foarte bune, adesea nu se pot impune și nu pot să îi determine și pe ceilalți să îi asculte. Dacă și ție ți se întâmplă destul de des, atunci această carte este cu siguranță pentru tine.

4.    Lanțul de aur. Seria Ultimele Ore, Vol. 1, de Cassandra Clare

Primul volum din seria Ultimele Ore a devenit deja Bestseller New York Times, așa că sigur te va captiva și pe tine. Este o carte Young Adult, care prezinta o lume a vânătorilor de umbre și modul în care locuitorii ei treceau peste greutăți pentru a putea găsi dragostea și pentru a rămâne în viață. Personajul principal este Cordelia Carstairs, care are o viață nu tocmai ușoară. Tatăl său este acuzat de crimă, așa că ea și fratele său pornesc spre Londra pentru a cere ajutor și a împiedica destrămarea familiei. Mama ei vrea să o vadă căsătorită mai repede, iar de aici și până la o luptă pentru familie și pentru dragostea adevărată, nu mai este decât un pas.

  1. Obsesie, de Helen Hardt

Cartea Obsesie de Helen Hardt este a doua din seria Frații Steel și cu siguranță te va captiva. Face parte din literatura erotică, dar are și elemente de suspans care nu te vor lăsa să dormi până nu vei citi toată cartea. Este o poveste de dragoste combinată cu intrigă și secrete bine ascunse, așa că nu are cum să nu îți placă.

La final, am vrea să știm dacă vreuna dintre aceste cărți te tentează și de ce!

 

 

 

 

 

 

Comentarii
Adauga un comentariu