Bursa Barfelor

Obligați să se vaccineze. Scandal uluitor în instituție după ce șefii au fost dați în gât că au ascuns Guvidul

Publicat: 28 oct. 2021

Babetele cele hâtre încep rubricuța de astăzi cu niște chestiuni tot de pe la derefțiunea de paznici obosiți. Poate că babetele v-au plictisit să vă tot povestească despre gogâldăii de pe acolo, dar ce să-i faci dacă tot curg zvonuri calde și chestiuțe de astea, de nu pot sta nicicum la dospit și trebuie rostite cât mai curând. Ei bine, de data asta, e scaldal cât casa pe acolo, după ce Bănuț Propodea a impus la toată lumea că, dacă nu se vaccinează împotriva Guvidului în 3 zâle, îi dă pe toți afară! Cică Betrică Niciolau, sclăvuțul pensionar al lui Brobodea, le dă telefoane agenților și îi amenință că, dacă nu se vaccinează, vor fi dați afară.

Cică Brobodea și Niciolau caută să se scoată după ce au stat acasă cu Guvid, după petrecerea aia de pomină, cu ei doi, Ardei Busoi și care mai era pe acolo. Ca să arate că au cojones, ăștia s-au luat de oameni și le cer vaccinul, că, dacă nu, pa și pusi! Disperarea băjeților e nasoală tare, unde mai pui că Brobodea stă la berou numai cu jaluzelele trase, ca să nu vadă nimeni cum freacă el buha pe acolo.

 

 

Comentarii
 • Ba, da idiot mai esti, tu ala care ai scris articolul asta! Numai „surse” ofilite si frustrate ai! Informeaza-te cine a dat „ordin” sa se vaccineze oamenii! Si, apropos, „sursa de informatii”, sta in curtea Directiei cu ochii pe geamuri?

 • MA HANDICAPAȚILOR! Exista proiect de lege care urmează sa treacă prin plenul senatului cu privire la obligativitatea certificatului verde în instituții publice, și va mirați de ce aia cer sa se vaccineze angajații. În al doilea rand, cât timp au stat acasă după ce s.au infectat, care e problema?
  Clar exista ceva personal sau cineva plătește câte 500 de Ron pentru ca atuurile astea de bârfe despre instituția insignifianta a Iașului. Doamne ce ziar de căcat e asta, cea mai importanta știre a zilei e ca nu știu care duduie nu a mai putut sa iasă din casa ca nu ii stătea parul cum trebuie 😂.
  Sincer zi de zi întru numai cât sa vad prostia și de curiozitate cine mai da câte un bănuț la babetele bârfitoare.

 • Lucass si compania, demisia uaiii!
  A inceput sa vi se faca frica?
  Mai scoateti dosurile din birouri si controlati pilosii care dorm.
  Tofanel ai masina de serviciu? Poate o strici si pe asta cum ai stricat skoda. Si o repari fictiv pe hartie si banut se face ca nu vede. Chiar unde sunt jantele de aliaj ?

 • Acusi va zboara scaunele! Degeaba cautati cartita…ca e printre voi si enformatiile.
  Si cand te gandesti ca ti-a fost in ograda la baut si mancat.

 • Sobolanilor acusi parasiti corabia! Nu aveti cosmaruri? Pregatiti-va bagajele obositilor .
  Bai ala care stai in slapi in birou mai ai guta de la atata carne? Iti pregatesc un sapun?

 • Adita, mai tii minte cand erai mare sef si imparteai bonurile de masa dupa bunul tau plac? Te duceai cu turtoaica la cumparaturi si aveai maldarul de bonuri . Acum te dor picioarele de la guta . Ai crapat cat ai putut..peste de la iazuri,sampanie de la bucium si cotnari,oua de la prodavis si avicola iar din cauza ta un baiat a facut puscarie…erai incojurat de gasca actuala care te-a adus inapoi.

 • Bai, idiotule! Cartitele sunt niste frustrati ca si tine, care cred ca daca scuipa de unde mananca o sa ajunga sefi! Majoritatea angajatilor sunt niste analfabeti care nu au fost in stare sa termine 10 clase sau sa ia bacul si s-au pripasit la directia asta sa aiba de un ban de paine si apoi o pensie! Unii dintre ei, lenesi si puturosi, in loc sa munceasca, o freca toata ziua cu gandul ca daca ii dau in gat pe sefi o sa le ia locul! Iar catitele, sunt cunoscute: doi frustrati care si-au pierdut tronurile de sefi datorita incompetentei lor. Si acu’ ii spurca pe cei din directie de prosti de sunt!
  Iar prostii care citesc si pun botul la informatiile geniale aparute intr-un ziar de 💩 sunt la nivelul catitelor!
  Vorba doamnei de mai sus: intru pe acest ziar sa vad cu cat a mai trecut nivelul de prostie in Iasi! Si, creste in fiecare zi…

 • Esti un idiot mon cher! Chiar daca nu a trecut de niste idioti din parlament, mai devreme sau mai tarziu o sa te vaccinezi, chiar daca nu vrei! O sa ajungi sa nu poti da o basina daca nu ai vaccin!

 • Mai ai congelatoarele alea doua in oficiu? Tot așa va treceți numele pe sertare? Bai chitrelor ! Sa nu consumați curentul de acasă .Are bani djp_ul .hai că facem o cheta și va mai cumpărăm unul , că sa va încapă carnea băgată de noi .că în gură nu va mai încape. Huoooo!

Adauga un comentariu