Culinar

Prăjitura Kinder fără coacere. Mod de preparare

Publicat: 05 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Prăjitura Kinder fără coacere. Mod de preparare
Înainte de servire, prăjitura kinder fără coacere se ține în frigider câteva ore

Prăjitura Kinder fără coacere. Ce zici dacă ai prepara chiar cum aceasta minunăţie de reţetă? Este delicioasă şi se face rapid. În plus, nu ai nevoie de cuptor, întrucât prăjitura Kinder nu necesită coacere.

Îţi trebuie nişte biscuiți, lapte şi budincă de vanilie. Este irezistibilă şi pufoasă. Iată reţeta de prăjitura Kinder fără coacere.

Ingrediente:

  • 6 linguri de făină
  • 420 g de biscuiţi mai groşi
  • 520 ml de lapte pentru cremă
  • 350 ml de lapte pentru înmuierea biscuiţilor
  • 5 linguri de zahăr
  • 220 g zahăr pudră
  • 2 pachete de zahăr vanilat
  • o budincă de vanilie
  • 120 g unt
  • o esenţă de vanilie
  • frişcă

Mod de preparare:

Pune jumătate din laptele pentru cremă într-o oală, la foc mic. Încorporează zahărul şi făina şi amestecă. După câteva minute, timp în care amesteci constant, adaugă praful de budincă. Lasă să se îngroaşe, amestecând în continuare. După aceea ia de pe foc, ca să se răcească, şi adaugă esenţa de vanilie, untul şi zahărul vanilat.

Urmează să înmoi biscuiţii în lapte. Pune un strat de biscuiţi pe un platou, întinde o parte din cremă, apoi alt strat de biscuiţi, iar cremă şi tot aşa până la final. Ultimul strat trebuie să fie din biscuiţi. Bagă prăjitura Kinder fără coacere în frigider, pentru câteva ore. Astfel se va întări. La final decorează cu frişcă.

Cum se face frișca

Cea mai bună frişcă iese doar dacă foloseşti smântână naturală. Ca să o prepari ai nevoie doar de smântână şi de zahăr. Mai întâi trebuie răcită bine smântâna. De ce? Pentru că grăsimile din ea se solidifică, iar smântâna e mai uşor de bătut şi mai cremoasă. Când te apuci să faci frişcă, foloseşte un vas cu pereţii înalţi. În timpul mixării, sar mulţi stropi din ea. Poţi să o prepari şi în vas de plastic, şi în vas de metal. Dacă ai vas din metal, răceşte-l în prealabil în congelator. Zahărul se adaugă în momentul în care smântâna creşte în volum şi se leagă, devenind şi mai cremoasă. După ce ai adăugat zahărul, frişcă se mai bate doar câteva secunde, cât să se topească zahărul.

În perioada aceasta poți prepar și un tort de mere întregi sau fursecuri cu unt.

Adauga un comentariu